請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2274|回復: 104

[樓上骨報告] LawTong識嘆日記>喺福樂9樓搵瑤瑤淫蕩梳乎左一個半鐘

>名稱: 瑤瑤 (Zoie)
>地址: 佐敦道19-21號福樂大廈9樓C室2房
>價錢: 900
>服務時間: 90mins
>新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15080
>翻食指數: 85%

>前言: 話說小弟出來玩年資淺, 好多時都係靠朋友介紹好野, 或者睇下新四報告開飯, 早2日同個朋友食飯, 傾左陣咸濕經, 佢就介紹左呢位Zoie俾我啦 (廣告就叫瑤瑤) 我朋友話佢好玩得喎, 於是食飯嗰時就試下約佢夜啲有無時間, 總之最後就成功預約。

過程 > 心情戰戰兢兢 > 到達目標單位 > Zoie好快就開門迎接我 > 入到去吹兩句了解下 > Zoie都幾有禮貌兼有笑容 > 接觸多陣仲有覺得佢有少少活潑添 > 傾下傾下就自動波除衫自己沖涼 > 沖完上床就問我邊度需要揼耐啲 > 佢力度唔錯 > 手勢似模似樣 > 手指手掌樣樣出齊 > 穴位按得準繩 > 知我肩位比較攰 > 就再細心同我按多幾野個肩位 > 推淋巴手法純熟 > 推油開始 > 落油不多不少好平均 > 左推右推好暢快 > 抓我屁股有觸電感 > 接住推我細佬前列腺 > 慢慢一下一下再一下 > 連我春袋都照顧埋 > 真心推到我好爽 > 心諗原來Zoie係前列腺聖手 > 佢推完就同我來個淫蕩BM > 佢雙乳壓落我個身 > 感覺原來佢雙乳都幾足秤 > 我成身被BM到有種無可檔的感覺 > 過左陣當然俾自己過下手癮 > 唔執輸去揸揸摸摸 > 而Zoie都好配合俾我抽佢水 > 同時間佢亦老實不客氣同我細佬玩飛機遊戲 > chok左一段時間 > 持久型嘅我終於都忍唔住呻吟咁叫左一聲 > 就順利又滿足咁升空 > 射到周圍都係精蟲。

>樣貌: 長頭髮, 幾識化妝, 幾靚女
>年齡: 大約30多dd
>身材: 幾高下, 而身材比較豐滿, 雙乳亦好揸手
>服務: Part.1貼心, Part.2淫蕩
>技術: 二班頭技師, 力度充足, 揼完真係鬆到我副老骨頭
>價錢: $900有90分鐘, 有咁多項目玩, 不過不失啦

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 24威望 +310 金錢 +1135 實力 +304 信賴 +301 貢獻 +306 收起 理由
love33 + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Jimmywhite + 2 + 8 + 2 + 2 + 2 用心發帖
Keroro88 + 11 + 60 + 11 + 11 + 11 用心發帖
kkk01213 + 3 + 4 + 3 + 5 + 4
chi107 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
new7777 + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 中肯報告
謎語人 + 10 用心發帖
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
ggson6991 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
bt_megan + 9 + 30 + 9 + 9 + 15 用心發帖
hqi + 5 + 20 + 5 + 5 + 5
sams88 + 15 + 48 + 9 + 15 + 15 用心發帖
hamcake + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
luckyfan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
lyc118 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5
Polaaa111 + 5 + 24 + 5 + 5 + 5
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 用心發帖
EddieAu + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 60 用心發帖

查看全部評分

回復

addd point
回復

9百蚊 都好貴吓 好難俾得起
回復 支持 反對

鴨仔然 發表於 2018-9-6 23:33

FL 依家都差不多咁價錢........
回復 支持 反對

FL今時今日價錢都係咁上下㗎喇
回復 支持 反對

回復 支持 反對

出得來玩, 預左幾百蚊要拎得出來。
回復 支持 反對

又豐滿、又大波,超級喜歡這一類身形。
回復 支持 反對

FL係呢個價位,上次去瑪姬8條紅衫
回復 支持 反對

似乎唔錯喎, 睇到我都想試
回復 支持 反對

用精出報告,師兄辛苦晒!
回復 支持 反對

值得一試 謝報告
回復 支持 反對

豐滿大波確係吸引