請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1069|回復: 5

[樓上骨報告] 觀塘金橋小敏

上星期試後報告

觀塘金橋小敏
新四網址……無
樣貌: 7/10 (30歲頭,少婦樣,唔叫靚,唔算醜)
身材: 8.5/10 (大波...)
技術: Part 1 8/10 (先按, 再踩, 踩背)
技術: Part 2 - 8/10 (hj可摸上身)
環境: 9/10 (地方大同乾淨+闊骨床)
服務: 7.5/10 (按完後背部見紅,好似俾另一半發現。足鐘, 但間中玩電話覆message)
返啅指數: 75%

part 1 - 骨技算一班頭,真係鬆到但按中穴位都幾痛,尤其推大脾時真係有d 痛。按完背部有機會因出晒骨火見紅,呢個要留意。

part 2 - rpp 一般, 但一路r個時一路會繼續按下小腹既位...連按呢d小腹位都帶d痛...都唔知係咪我虧...自動波咁拉低左件衫, 大波任揸下出野

評分

參與人數 4威望 +57 金錢 +106 實力 +57 信賴 +57 貢獻 +57 收起 理由
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

多謝分享
回復

大波我都鐘意
回復 支持 反對

呢個應該得a餐
回復 支持 反對

師兄請問幾錢家用?
回復 支持 反對

三百幾,如資料示
回復 支持 反對