請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1240|回復: 9

[樓上骨報告] kt金橋Mandy報告

小弟第二次係新4出報告,多多指教

名稱 : 金橋mandy
地址: kwun tong
新四網址:有http://www.new141.com/ch/girl.php?id=7837&type
返食指數:8/10

樣貌 : 7.5/10 (普通樣順眼,單眼皮, 鄰家人妻feel, 淡裝, 好禮貌, 溫柔)
身材 : 7.5/10 (身材適中,心口中超,著住黑色喱絲睡衣開門,ok sexy,有公仔,pat唔多肉)
服務:
part 1: 8.5/10 (全程主要用指和爭按, 落位非常準, 力度夠, 有1班頭, 用心,揼完全身鬆哂,唯一係冇按頭)
part 2: 8/10 (轉身問咩餐,揀c,輕吻我面,可輕碰碰車,薄唇好好咀,順得人,配合度高,好滿意,揀c就冇bm的,但有錫lin同bj)
環境 : 8/10 (地方細但算整潔,可惜水壓不足)
骨床 : 只有細骨床
返啅指數 : 8/10 觀塘不就腳
性價比 :  8/10 ($600約75分鐘, 以佢的骨技, 值得一試如不介意中超同公仔)

評分

參與人數 6威望 +78 金錢 +205 實力 +78 信賴 +68 貢獻 +68 收起 理由
xpp3348 + 41 + 41 + 41 + 41
Danlee + 2 + 4 + 2 + 2 + 2 黑色厘士真係好吸引
jjwest365 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 中肯報告
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10
Galaxy69 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

尋日dup完有d痛 今日真係精神d亦冇咁痛同累
堅鬆到
回復 支持 反對

mandy is one the good choice in Kam Q
回復 支持 反對

唔知係唔係人都可以有C餐食呢?
還是揀客做
回復 支持 反對

Danlee 發表於 2018-9-6 20:02
還是揀客做

餐牌冇即不是係人都有。
樓主為何有此一問?

評分

參與人數 1威望 +2 金錢 +4 實力 +2 信賴 +2 貢獻 +2 收起 理由
Danlee + 2 + 4 + 2 + 2 + 2 最怕唔係人人有

查看全部評分

回復 支持 反對

Danlee 發表於 2018-9-6 20:02
還是揀客做

轉身時問咩餐 我估多數個個都有掛

評分

參與人數 1威望 +2 金錢 +4 實力 +2 信賴 +2 貢獻 +2 收起 理由
Danlee + 2 + 4 + 2 + 2 + 2 多謝回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

nbadotcom 發表於 2018-9-7 11:35
轉身時問咩餐 我估多數個個都有掛

多謝回覆……希望係咁喇,最怕開口被拒,或者開大個價啫
回復 支持 反對

傾落佢性格唔似係咁嘅,你即管約下啦
回復 支持 反對

呢個本身都想試。不過見你報告話中超,再想想。
回復 支持 反對

aresabby 發表於 2018-11-1 17:52
呢個本身都想試。不過見你報告話中超,再想想。

如介意中超 又真係會諗諗
回復 支持 反對