請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1284|回復: 12

[樓上骨報告] 至高享受 福樂usb 10b1Lily

名稱:10b1 lily
地區:JD FL
地址:福樂10b1
價錢:800+tips
服務時間:90mins(足鐘有突)
新四網址:暫冇
相頭:8分 入到去近看真係幾靚 真係幾似吳綺麗後生果時 30頭左右 165左右cm高 性感身形
身材:9分 大波大籮 小小腩扣了一分
服務:10分 超級皇帝式服務滿分
翻食:是必須的
看了好多報告 自己偏愛大波 於是約了lily 放工即刻趕過來 畢竟第一次約 廢事遲到 來到門口按鐘 囡囡開門見真人 相頭很好 胸前偉大 lily有幫忙掛衫 過來抱抱抽我小弟弟水 我也不輸蝕 即刻摸下大波  驗一驗貨 果然是真大波 軟綿綿 這次沒來錯(試過幾次假波即刻冇mood)  房內播著音樂 兩人伴隨著音樂跳起舞來 跳下跳下兩個都脫光衣服 兩個人最後脫的一絲不掛 lily問我需要幫手沖涼嗎?我梗係話好啦 入到去大波洗背好舒服 我雙手大肆搜索 lily都無格手  搞到我好快想射  lily即刻停手說出去再玩吧
按摩可以揀手按或踩油背  我選擇油背因為從來沒試過踩過油背
Part1:lily是識dup之人 話係福樂絕前5名也絕不為過 試過就知 詳情就唔多講 因為重點係part2 一路dup就一路回味緊lily個body
Part2:真大靚波做bm 360度大包圍 果真至高享受 rpp全身過電 好耐都冇試過俾人r到有反應 按前列腺麻麻酸酸 有手指撫摸菊花 興奮感覺突然入侵我身體 好hi就要發射 即刻要求轉身 轉身之後我即刻投降說我就快出  囡囡好識做 俾我玩耐啲 停一停手 不停的在我身做body massage 我再望下囡囡靚樣 真是美女淫娃 我都頂唔順 一路揸波 一路出野
本來想要相 可是俾她佢拒絕左
總結:好久沒有試過大波靚女 仲要識dup 滿足之餘 我只想說lily果真名不虛傳 不枉此行

評分

參與人數 12威望 +160 金錢 +446 實力 +155 信賴 +160 貢獻 +160 收起 理由
石小鳥 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
Kakisairei + 15 + 50 + 10 + 15 + 15
大隻 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 中肯報告
timothy2014 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖中肯報告
kanhk + 20
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55
Thsk + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
funsun16 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
忘人 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

360度大包圍諗起都爽
回復 支持 反對

師兄識貨選踩油背
回復 支持 反對

吳綺莉? 可trytry
回復 支持 反對

試完分享下
回復 支持 反對

佢個油背真係正
回復 支持 反對

師兄可否pm contract
回復 支持 反對

Lily 真係值得幫襯,一分一秒都全心為你服務,
而且樣靚,身材正,已經列入我MUST GO名單!

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +10 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Yxlly + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 大家同感

查看全部評分

回復 支持 反對

大波揼得靚女,應該一試吧
回復 支持 反對

約左好期待

評分

參與人數 1金錢 +1 收起 理由
Yxlly + 1 好好享受

查看全部評分

回復 支持 反對

溫馨提示:Lily已經取消鴛鴦浴服務了

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +10 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Yxlly + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 多謝通知

查看全部評分

回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
有冇電話…想約
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
lily 無侍浴也值得幫襯
回復 支持 反對