請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1299|回復: 3

[樓上骨報告] 觀塘樂昌 AVBiBi

名稱:AVBIBI
地區:KT
地址:樂昌4F
價錢:600
服務時間:60
新四網址:nono
翻食指數:8/10
呢排都無咩好食 相熟既囡都差唔多退曬休 想去元朗不過真係太遠 最後都係返KT撞下

樣頭我覺得算順眼 3X人妻樣 唔係大媽樣
樂昌90%都係扑野為主好少有得DUP 但出奇地佢DUP骨真係舒服過KT大部份囡 個人認為
房間都幾大 乾淨企理 D燈唔會太光 呢PART真係加好多分 仲有歌聽下
DUP骨都係果D 夠力水真係放鬆到 之後都係果D 今次做左全套 我個人比較麻煩 但無吹鐘 好有心機
近近係係KT 呢個價 有DUP+全套真係幾抵屌

呢排都係跌錢多 無朋友一齊玩都係自己亂撞
最後幫幫手加下分

評分

參與人數 4威望 +85 金錢 +156 實力 +85 信賴 +85 貢獻 +85 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

BiBi 有早骨,約過一次但約唔到。
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-8-13 09:19
BiBi 有早骨,約過一次但約唔到。

每次去都要早幾個鐘約 早骨應該有d熟客book曬
回復 支持 反對

heysayjump 發表於 2018-8-13 11:48
每次去都要早幾個鐘約 早骨應該有d熟客book曬

缘份又到,今日又約唔到。
回復 支持 反對