請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1727|回復: 12

[樓上骨報告] 今日睇真D之福樂LILY

名稱:福樂LILY
地區:佐敦
地址:福樂10B1
價錢:800
服務時間:90分鐘
新四網址:無
翻食指數:100%,當約唔到CI CI

近排經常落雨,濕氣重攪到個人腰酸背痛,要搵人按摩通通經絡,既然約唔到CI CI,唯有找最近網上經常討論的LILY,
凡事求真,看看此女是否屬實,像傳說中的ELAINE NG,好彩早兩天已落BOOKING,今午到門口,門口已貼上全日約滿,
當打開門,驚為天人,真係有七成似,而且身材豐滿,二話不說,即改一粒鐘為粒半鐘,囡囡非常熱情好客,請我飲檸檬茶
及食波餅,我當然唔客氣,即刻驗虛假,果然正品,仲可以品嘗一對鮮葡萄,跟著一起沖涼,我要強調沖涼並非三點式,而
係泰國馬殺雞,前後BM都是認真,我知今次無得輸.

PART 1: 囡囡是採用中泰式,非常到位,有拉筋,拉背,看得出是經過訓練,有板有眼,細問之下,原來在深圳太平洋當技師,
            果然大場出來係唔同.
PART 2:好快就進入呢PART,真係從未試過俾囡囡RPP及BM咁過癮,非筆墨所能形容,,還有那招按前列腺,攪到我欲仙欲死,
           前面BM就是全日戲肉,囡囡絕不吝嗇身已一副好身材,毫無保留為你服務,最後簫塞豐乳中俾KO咗.

總結:囡囡服務態度良好,有身材,有樣貌,值得一試,至於囡囡聯絡電話,囡囡吩咐不便公開,請移玉步,到上址門口抄寫.

評分

參與人數 9威望 +143 金錢 +401 實力 +143 信賴 +143 貢獻 +143 收起 理由
採花大盜 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
Dhdz + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 中肯報告
hcjs + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 絕對贊同
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
flat26d + 13 + 45 + 13 + 13 + 13 用心發帖
大隻 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 絕對贊同
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Galaxy69 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

師兄評價好高啊?
回復 支持 反對

今個月一定要去試試
回復 支持 反對

Lily的確唔錯
回復 支持 反對

感謝分享 已上去抄牌

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +5 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Galaxy69 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

師兄, 驚為天人會唔會太誇張?
我都同意相頭有七八成似吳綺莉,
身材像仁科百華,但细一個cup到啦!
回復 支持 反對

蛋治奧 發表於 2018-8-13 10:30
師兄評價好高啊?

我都係實話實說,屬實報告!
回復 支持 反對

Lily約幾次都時間唔啱
回復 支持 反對

獨步天下 發表於 2018-8-14 08:22
Lily約幾次都時間唔啱

師兄繼續努力
回復 支持 反對

師兄可唔可以pm contact?thx