請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3834|回復: 58

[酒店賽後報告] HH 可愛大波妹系列, 晴天 (**有真人相**)

公司代號: HH
美少女編號: 晴天
地區: MK
價錢: 1100
服務時間: 45
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15938
翻食指數: 9
約不到Athena , 轉約左呢個晴天, 加上都睇到報告話唔錯, 可以試, 女女真人好可愛, 好大波, 堅E尾 -> F頭 杯,  貴利車,追車而且有旋轉的舌頭, 服務細心, 聲線好矯爹, 叫聲只係我唔慣咁尖, 沖涼波推真係舒服, 吹功不錯, 有橫橫直直有深候(條舌頭有係轉圈既) , 床上有油有波推, 對波好重好好玩, Pink lin  反應唔錯, 下面都幾緊下(幾個群師兄都話佢幾緊窄), 女上觀感最好, 行去鏡度後入又係一絕, 總之就係好玩, 完左女女又會同你傾下計, 不過覺得女女講野好直, 唔係啲氹男人個隻, 但呢個唔係問題 最緊要個刻感受, 女女話下次黎會有新服務, 新野玩, 但唔肯講係咩, 咁為有下次 1100埋單走人 今晚約了 Athena , 到時再報告

可能唔係VIP 唔比影相, 只係問女女羅左張自拍(堅可愛+大波)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 8威望 +152 金錢 +680 實力 +150 信賴 +130 貢獻 +130 收起 理由
bloodwar + 7 + 25 + 5 + 5 + 5 用心發帖
christopher5891 + 20 + 80 + 20 用心發帖
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
Keroro88 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
bearcat + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
hqi + 5 + 15 + 5 + 5 + 5
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20

查看全部評分

回復

正,想跟食,加分支持
回復 支持 1 反對 0

頭香 nice report ching  thx for sharing
回復 支持 1 反對 0

好正好靚
回復

呢個AGENT 的囡囡質素好高
回復 支持 反對

已約,大波大車唔食唔得
回復 支持 反對

相頭唔錯喎,值得一屌
回復 支持 反對

好似真係幾可愛
回復 支持 反對

相頭正wor
回復

師兄係當時約不到athena,再排隊約到晚上找athena?
回復 支持 反對

可以一食
回復

堅好很大波
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復 支持 反對

好似幾好!下次去實驗
回復 支持 反對