請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2641|回復: 36

[酒店賽後報告] 幼幼組服務好 DK605 初戀無限touch

公司代號: DK
美少女編號: 605
地區: TST
價錢: 1100
服務時間: 1200~0200
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15924
翻食指數: 7

第一次幫襯DK,還算可以

早到左少少之前無人可以即刻入閘,入去見
囡囡,嘩,勁OK喎,少許淡妝幼幼Model樣,9成似相

可能細佬個樣太咸濕,問囡囡可唔可以影相佢話唔俾,惟有文字討論,
囡囡下巴,走肥吸手B,主要食樣,夠輕乜位都屌得

無得影相不過囡囡笑容服務夠,主動同我除衫,又拉住得手仔入浴,沖涼唔係三點式

上到床當然吹蕭,囡囡吹左好耐,有嘗試深喉不過明顯唔夠技術,不過幼幼就有呢樣好

我唔叫停囡囡就繼續吹,咁
吹得我就換pose企係度俾佢慢慢吹,然後叫停之後囡囡主動錫勻全身

車牌方面囡囡可以小車至中車,有指插不過我無試口

上套主菜,一如所料轉左幾次Post囡囡都配合,完全無黑面,有時仲會就位,最後主動帶我去鏡前面出最後果幾下

鐘意服務同幼幼可番食

如果想玩大奶奶應該就唔係ching杯茶

多謝大家收睇,覺得情報有用歡迎加分,小弟初黎報到要各位支持先升到級

評分

參與人數 5威望 +100 金錢 +320 實力 +100 信賴 +100 貢獻 +100 收起 理由
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
candence + 15 + 150 + 15 + 15 + 15 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
waddd + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 中肯報告

查看全部評分

回復

looks v.pretty in ad photos, if really 90% alike that's great  
回復 支持 反對

9成似好正bor
回復 支持 反對

dicky141 發表於 2018-8-9 17:34
looks v.pretty in ad photos, if really 90% alike that's great

give them a discount and you will probably enjoy more
回復 支持 反對

look good !!!!!!!!!!!!
回復

謝謝師兄的分享
回復 支持 反對

有得車算係咁啦
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-8-9 23:19
give them a discount and you will probably enjoy more

Never get any discount ><
回復 支持 反對

Ricky_0929 發表於 2018-8-10 10:20
Never get any discount >

I mean discount on the photos
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-8-10 10:21
I mean discount on the photos

Haha sorry about the misinterpretation. True that never should trust the adv photo
回復 支持 反對

隻腳好正好好玩
回復 支持 反對

ipad點都爭啲
回復 支持 反對

其實都係鐘意食大波多
不過有時食幼幼清清地都幾好
回復 支持 反對

Thank you si hing for sharing!
回復 支持 反對

希望有相啦
回復 支持 反對

nice report thx for sharing
回復 支持 反對

9成似相咁堅
回復 支持 反對

thanks for share ching very nice report
回復 支持 反對

好可惜啊冇得影相..
回復 支持 反對

謝謝師兄的分享
回復 支持 反對