請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2669|回復: 21

[酒店賽後報告] HH Athena 童顏巨乳

公司代號:HH
美少女編號:Athena
地區:MK
價錢1200
服務時間:45MIN
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15914
翻食指數:8/10

第一次HG搵左HH, agent態度唔錯, 而且回覆快, 同埋HH女比較少, 感覺上不會容易掉包. 另外HH既女一般年輕, 十分適合小弟.
今次係第二次都係幫襯HH, 一入房, 感覺房間十分整齊, 好似執完房一樣 ( 其實之前已經最少有一個客 ), 令小弟有額外的舒適感.
囡囡有同相有七八成似, 座D望E, 150-155 CM左右, 非常好笑容, 調皮性格, 皮膚就叫尚可.
囡囡先主動抱下, 之後大家幫對方除衫, 囡囡教好水溫才叫小弟入去一齊入去沖.
沖完之後玩夾腸, 係可以夾到成條唔見, 可以想像有幾大.
吹功一般, 不過不失, 之後我食下奶同玩下波, 波波有份量, 但十分水嫩, 百玩不厭, 最後一拌下碟.
入正題, 囡囡下面非常緊, 要比D力先入得曬, 先男上, 後女上, 女上十分主動同勤力, 最後後推完事.
之後囡囡叫我先休息一下, 沖完涼後, 時間有剩還幫我按摩, 不會趕著著衫收工, 十分有誠意.
最後夠鐘比低家用走人, 仲會攬下先走.

總結: 年輕, 十分健談 ( 全個過程都有交流, 有講有笑 ), 時間控制得十分好, 童顏巨乳.
第一次出包膠, 文筆比較差, 各位師兄見諒.

評分

參與人數 5威望 +105 金錢 +390 實力 +105 信賴 +105 貢獻 +105 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
cwsam + 10 + 40 + 10 + 10 + 10
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
candence + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 用心發帖
mondeauville + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

佢無大車真係好可惜
回復 支持 反對

無空試下:但貴'左小小
回復 支持 反對

很多師兄也是後推完事,這個囡囡果然有她的過人之處
回復 支持 反對

正呀童顏巨乳
回復 支持 反對

幼幼相頭有大波,無得頂
回復 支持 反對

Good report
回復 支持 反對

Killer_T 發表於 2018-8-8 23:39
佢無大車真係好可惜

我見之前既報告都有中車到大車,但廣告寫小車
回復 支持 反對

asus 發表於 2018-8-9 00:06
很多師兄也是後推完事,這個囡囡果然有她的過人之處

慳力丫嘛
回復 支持 反對

Very nice..............
回復

後推好易爆,如果有肉地既話
回復 支持 反對

candence 發表於 2018-8-9 00:29
我見之前既報告都有中車到大車,但廣告寫小車

甘不如食晴天
雖然佢個樣靚d
回復 支持 反對

Killer_T 發表於 2018-8-9 10:11
甘不如食晴天
雖然佢個樣靚d

我睇返四周評語兩個都唔錯,
回復 支持 反對

我見佢都幾多好評, 如果下次要黎要試下
回復 支持 反對

唔記得寫其實可以車,但係感覺上囡囡好似唔太想車咁耐,所以車左幾下就算,費事破壞氣氛。
回復 支持 反對

今晚約左佢 唔知咩環景呢
回復 支持 反對

thanks for share ching very nice report
回復 支持 反對

thanks for share ching very nice report
回復 支持 反對

Very nice review ching
回復 支持 反對

感謝師兄誠意分享
回復 支持 反對