請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1989|回復: 21

[樓上骨報告] 福樂紅人 青春靚女順得人Judy

名稱: Judy
地區: 佐敦
地址: 福樂5A1
價錢: 800
服務時間: 90分鐘
新四網址: 冇
翻食指數: 9

相頭 : 9 (第一眼真係幾靚女,usb來講算後生)
身材 : 9 (人地話有點缺陷,我又唔係好覺,可能我冇經驗,不過咁即係唔重要吧)
服務 : 10 熱情有禮、賓至如歸 (以前好多人話有點過份好禮貌,我又覺得恰到好處,可能已經改善了)
part 1 : 8 (夠力,不過感覺有點「死力」feel, 但係Judy係用心揼的,揼完鬆哂)
part 2 : 9.5 (按Judy要求唔詳述了……總之好滿足)
環境 : 8.5 (整潔、可惜細少少)

評分

參與人數 10威望 +115 金錢 +225 實力 +110 信賴 +110 貢獻 +110 收起 理由
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
yr3354 + 5 + 9 + 5 + 5 + 5
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
Topgun2018 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
jefflam628 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
loveusb + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 中肯報告
skyman1971 + 15 + 30 + 10 + 10 + 10 中肯報告
Mizu + 9 + 10 + 9 + 9 + 9
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10
Storm + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

師兄 可唔可以pn電話呀

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -200 實力 -50 信賴 -50 貢獻 -50 收起 理由
Galaxy69 -50 -200 -50 -50 -50 惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 0 反對 1

師兄 可唔可以pn電話呀

非常吸引,可不可以俾個電話我

我也想試試
可PM Judy電話嗎? thanks
試完會出報告的
回復 支持 反對

有冇電話可以:約囡囡呀
回復 支持 反對

Judy 確是唔錯,睇完報告要去揾吓佢先得。
回復 支持 反對

樓主
雖然版面唔應該問電話
但請你把地址寫詳細一點,讓有興趣版友抄電話或walkin都知去哪裡找。。thx
回復 支持 反對

JUDY 真係唔錯架, 不過太有禮貌, 我都叫過佢改善一下,而且仲有涼茶供應, 真係唔錯, 不過就係少左種 GFF 感覺, 其他就無可挑剔了.
回復 支持 反對

Mizu 發表於 2018-8-8 13:19
樓主
雖然版面唔應該問電話
但請你把地址寫詳細一點,讓有興趣版友抄電話或walkin都知去哪裡找。。thx ...

多謝提醒、已經加返房號
回復 支持 反對

skyman1971 發表於 2018-8-8 13:28
JUDY 真係唔錯架, 不過太有禮貌, 我都叫過佢改善一下,而且仲有涼茶供應, 真係唔錯, 不過就係少左種 GFF 感 ...

我又覺得禮貌得來唔太過份,雖然客氣咗d,不過同佢講完佢都肯收返少少……gff就未係好強烈,但係都好有親切感
回復 支持 反對

leoweb 發表於 2018-8-8 10:47
我也想試試
可PM Judy電話嗎? thanks
試完會出報告的

對唔住,未夠分,pm唔到俾你
回復 支持 反對

Judy係正架,絕對是我最愛之一
回復 支持 反對

judy服務真係好,態度又認真

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +3 實力 +1 信賴 +1 貢獻 +1 收起 理由
Danlee + 1 + 3 + 1 + 1 + 1 我都係咁話、服務態度超正

查看全部評分

回復 支持 反對

感謝師兄用心報告。
回復 支持 反對

身材如何?
回復

對小弟黎講, Judy 真係冇得彈
回復 支持 反對

Judy 是我最愛, 無之ㄧ
回復 支持 反對

judy身材好正、瘦底、身材平均、應大嘅大、應細嘅細
回復 支持 反對