請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4634|回復: 239

[樓上骨報告] 再次尋找巨乳控的恩物#福樂3樓琪琪

名稱# 琪琪
地區# 佐敦
地址# 福樂大廈3樓
價錢# $800
服務時間# 玩左大約70分鐘至90分鐘
新四網址# http://www.new141.com/ch/girl.php?id=13086
翻食指數# 80%

前言# 話說我成日都去福樂搵食多, 呢幾日又身痕痕, 諗住收工去福樂玩一轉, 上網睇下, 搵下目標, 原來以前福英嗰個大波琪琪去左福樂做, 我都無去幫襯過, 咁既然醒起佢, 我又鐘意大波波, 咪V7問下佢夜啲有無時間lor。點知佢咁啱話今晚有個客臨時黎唔到, 咁當然由我補上啦。佢見我咁好心臨時補返個booking空檔, 又見以前搵過佢幾次, 我算係佢熟客仔, 就send左兩張意淫度極高嘅相片送俾我。用條假狗腸仔夾佢自己對大奶, 又用自己腳指夾條假狗腸仔, 個衰妹認真壞, 引到我成腦慾火!

樣貌# 75分 (順眼姐姐, 好鐘意笑)
身材# 95分 (擁有一對超級大波, 一隻手揸唔曬)
環境# 80分 (地方空間大, 乾淨, 鐘意點玩都得)
服務# 85分 (建談, 揼骨有水準, 唔係只sell佢對大波)

Part I# 85分
有事前侍浴, 細心, 仔細, 仲送幾下水中BM, 加上佢塗喺大波上啲沐浴露, 滑滑地咁BM, 真係包保推到你細佬硬住出去上床!
上到床, 到係例牌嗰啲野, 不過琪琪就多左份細心, 會試力, 開背, 手勢唔差, 又夠力水, 穴位亦按得準, 佢知我肩位同條腰都返工做野做到梗曬, 就特別喺嗰啲位置, 花多啲心思同時間去照顧, 勢要我鬆到為止。

Part II# 80分
琪琪開始喺我身度落香薰油, 左推右推, 亦係非常之賣力, 推到我成身軟曬, 想瞓覺。跟手就推前列腺, 推淋巴, 估唔到一段時間無搵佢, 佢連推前列腺同推淋巴都進步左, 推到我細佬好爽。

Part III# 90分
推完, 抹抹身, 因為先前佢V7俾我嘅2張淫相關係, 我最期待嘅畫面出現啦, 巨乳BM加夾腸, 無論我身體嘅感覺同我視覺嘅效果, 都昇華到呢一種爽嘅感覺, 真係唔知點形容俾大家聽。之後我仲叫佢搵腳指, 好似張淫相咁樣, 幫我打下J, 真係攪到叔叔不行了。之後叫佢錫下我lin, 戴套吹返幾下, 我就急不及待叫佢同我開始最後個活塞運動, 我先俾佢騎上來, 原因係我頭先全程都好似無乜點用隻手玩佢對巨乳, 所以依家就趁機女上, 就啱隻手咁揸個夠本, 玩到夠為止。跟住就轉返男上, 舉起佢對腳, 一隻手捉住佢條腰來借力插尻佢, 另一隻手就繼續揸佢波, 插左佢可能都有幾百下之後, 就轉狗仔式, 雙手揸住佢屁股, 啪啪啪聲咁怒插佢, 最後我喺一個好忘我嘅境界下, 叫左一聲, 就射曬出來啦。

後記# 我個人覺得, 琪琪係一個唔錯嘅巨乳選擇, 如果師兄們有機會, 點都要試一試。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 34威望 +439 金錢 +1577 實力 +432 信賴 +431 貢獻 +433 收起 理由
kkk01213 + 2 + 5 + 2 + 5 + 2
zib1991 + 11 + 35 + 9 + 5 + 9 中肯報告
xxxjjxxxjj + 5 + 30 + 5 + 5 + 5
vino_1 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
kobe_beef + 9 + 30 + 9 + 7 + 9 用心發帖
ching2015 + 5 + 20 + 3 + 5 + 5
stephenking + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
hqi + 5 + 15 + 5 + 5 + 5
paulsiu69 + 63 + 3 + 3 用心發帖
波波池 + 25 + 50 + 25 + 25 + 25
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
GhostM + 4 + 9 + 4 + 4 + 4 用心發帖
makami + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
hamcake + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
douyubb987 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Patchan + 3 + 10 + 3 + 3 + 3 中肯報告
samsam348 + 5 + 25 + 5 + 5 + 7
C-jp + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
5691 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Polaaa111 + 5

查看全部評分

回復

識貨, 琪琪對大波真係好玩
回復 支持 反對

巨乳控恩物? 今日報告, 明天可能full book了
回復 支持 反對

美乳姐姐
回復

呢個琪琪真係幾多報告, 不過我以前都有份出報告
回復 支持 反對

女女係好大波不過高度差少少
回復 支持 反對

加分支持!
回復

美乳姐姐
回復

多謝師兄分享, 8魚仲要3 part都咁高分, 又幾抵玩喎.
回復 支持 反對

加分支持大波囡囡!
回復 支持 反對

琴日剛剛去完 相當OK
回復 支持 反對

大波琪琪真係好嘢!
回復 支持 反對

夾腸恩物
回復

感謝師兄精彩報告
回復 支持 反對

恭喜师兄啦
回復 支持 反對

插幾百吓囡囡怕且都反哂皮啦
回復 支持 反對

師兄唔係第一次帮琪琪出報告。
回復 支持 反對

琪琪不嬲服務好
回復 支持 反對

回貼看圖。
佢都好多報告,有好有壞,睇多d先去馬。
回復 支持 反對

she seems great! add marks for support
回復 支持 反對