請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2167|回復: 11

[樓上骨報告] 福樂紅人 - 痴女feel的cici

名稱: cici
地區: 佐敦
地址: 福樂
價錢: $800
服務時間: 90分鐘
新四網址: 冇
翻食指數: 7
半年多前搵cici了、不過剛正式上新四登記、而家先出報告

其實cici幾正、只係唔係我杯茶吧………

(因為有師兄pm、話囡囡唔想人家出報告、為咗尊重囡囡、原來報告內容大幅刪減、請諒)

評分

參與人數 4威望 +24 金錢 +25 實力 +24 信賴 +24 貢獻 +24 收起 理由
xpp3348 + 13 + 13 + 13 + 13
Galaxy69 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
Kelvin1123 + 1 + 5 + 1 + 1 + 1 我欣賞你
fighterusb + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 Thx

查看全部評分

回復

Can ching pm contact? Thanks.

評分

參與人數 1威望 -10 金錢 -10 實力 -10 信賴 -10 貢獻 -10 收起 理由
Galaxy69 -10 -10 -10 -10 -10 惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 0 反對 1

ching, can you share cici's contact? thanks

fighterusb 發表於 2018-8-6 19:23
Quote from report半年多前搵cici了、不過剛正式上新四登記、而家先出報告

護法眼利。
師兄又PM樓主影響新四言論自由。

回復 支持 1 反對 0

Danlee 發表於 2018-8-7 06:44
算吧, 其實cici的報告已經很多,我亦不是有什麼新發現,報告多一個唔多,少一個唔少 ...

只是以事論事,若所有報告也如是,新四報告區會形同虚設。
回復 支持 1 反對 0

ching有V7可pm?

唔好吹水啦,90分$800舊年就呢個價,現在要900啦!

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +10 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Galaxy69 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 多謝巴打Update

查看全部評分

回復 支持 反對

timothy2014 發表於 2018-8-6 19:21
唔好吹水啦,90分$800舊年就呢個價,現在要900啦!

Quote from report半年多前搵cici了、不過剛正式上新四登記、而家先出報告

回復 支持 反對

fighterusb 發表於 2018-8-6 19:23

多師兄果然眼利…………多謝師兄幫忙指正
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-8-6 20:36
護法眼利。
師兄又PM樓主影響新四言論自由。

算吧, 其實cici的報告已經很多,我亦不是有什麼新發現,報告多一個唔多,少一個唔少
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-8-7 08:47
只是以事論事,若所有報告也如是,新四報告區會形同虚設。

咁師兄所言都好有道理
回復 支持 反對

可以pm contact??

評分

參與人數 1威望 -40 金錢 -140 實力 -40 信賴 -40 貢獻 -40 收起 理由
Galaxy69 -40 -140 -40 -40 -40 惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 反對