請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2557|回復: 22

[樓上骨報告] FL 有質素巨乳Lily

名稱LILY
地區:FL
地址:FL10B1
價錢:800
服務時間:90mins
新四網址:N/A
翻食指數:10/10(已沉船)
環境: 空間大,入到去已經好舒服

要多謝P師兄share contact ,小弟平曰唔太去洗樓方便得多 感謝感謝

早到左 樓下涼住冷氣等 之後lily 話可以上去,開門見到lily 對眼已經吸住我個人,不過有趣事情係女女同我互望dead air 左10秒之後大家先有反應 。
Lily 就幫我寬衣,一齊洗白白 過程好仔細做足比你 抵讚。

part1: 冲涼問小弟受唔受力,我第一次試lily 所以無好大膽話受得 ,首先 拉下筋,用力到家 第一次已經feel到係我喜歡既力度 真心人夾人 ,小弟肌肉好L緊,所以比Lily 推到按到叫哂 但真心好舒服好relax

評分

參與人數 13威望 +138 金錢 +396 實力 +129 信賴 +129 貢獻 +129 收起 理由
hungryjj + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
ili + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
hcjs + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
tequilapok + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Dhdz + 4 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
Thsk + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
tolstoy + 7 + 30 + 7 + 7 + 7
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
peterwong0122 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 大家同好
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10
大隻 + 15 + 30 + 5 + 5 + 5 絕對贊同

查看全部評分

回復

想知道 CHING 點沉法?有冇得同 FL 幾位小花比?
回復 支持 1 反對 0

ching, could you share the contact? thanks
回復 支持 0 反對 1

師兄可以pm嗎?

多謝C 兄分享,可否PM V7 ??
感激

註冊未夠三個鐘就伸手!?  發表於 2018-8-10 02:37

比埋part 2
part2: 貓爪式RPP完全觸電,加對大波同你全身大BM,爽爽爽,按前列腺,按蛋蛋全部到家 期間有望到女女果對電眼真係再妞feel 啲 。

過大床,大波再正面掃你,我就攻下路濕曬震哂,再掃下佢大pat pat 一流 。最後就夾出黎,最坻錫係無立即叫你沖身 而係叫你反過按摩床幫你按頭  加哂分。

近期興人有你未必有尼一句,小弟十分認同,全部同女女既交流 都係大家有心互動先會有效果!

評分

參與人數 3威望 +25 金錢 +90 實力 +25 信賴 +25 貢獻 +25 收起 理由
Dhdz + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
flat26d + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
大隻 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 可能對師兄有feel?

查看全部評分

回復 支持 反對

Love_hauman 發表於 2018-8-4 22:52
比埋part 2
part2: 貓爪式RPP完全觸電,加對大波同你全身大BM,爽爽爽,按前列腺,按蛋蛋全部到家 期間有 ...

一般有互動都會食得開心D
回復 支持 反對

十秒已經可以有觸電感覺!
回復 支持 反對

年紀如何呢??
回復 支持 反對

深情互望,美好的開始
回復 支持 反對

我過幾日又要去搵Lily了
回復 支持 反對

成日都見到Lily 好想知佢V7....
回復 支持 反對

哈哈、師兄10秒後那裡有反應呢?

多謝師兄介紹
回復 支持 反對

點沉法?
回復

師兄玩得好開心
回復 支持 反對

I love Big Boobs!
回復 支持 反對

咩cup數左右?
回復 支持 反對

28746367 發表於 2018-8-10 00:19
多謝C 兄分享,可否PM V7 ??
感激

小弟係新手,明白既。
麻煩晒C兄
回復 支持 反對

應該有E
回復 支持 反對

聽完師兄咁講都想試吓。
可唔可以PM contact ?
回復 支持 反對

Ching 囡囡咩年紀到請問? thx
回復 支持 反對