請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3129|回復: 27

[樓上骨報告] 提名十大傑青系列 (3) 福樂 賽車女郎 阿C

名稱:
地區:
地址: 佐敦 佐敦道19-21號福樂大廈 10樓B室2房
價錢: 600 (60 min.)
服務時間:
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數: 8.5 /10
有幾靚 : 好靚女,之前有師兄話佢似TVB個王智雯,我就覺得阿思靚啲。
身材得唔得 : 開門嗰時見佢着住緊身加開窿上衣加短裙,我覺得似賽車女郎, 健美、高、靚比例。
性格 : 爽朗,基本上冇冰需要破。
整體 : 後生有型靚女,如果你女朋友係咁,拖佢出街你會有面嗰隻。
地方 : 好乾淨,佢話有潔癖,我信。
態度 : 好落力用心
Part 1 : 幾好力,但我唔受力有啲嘥咗,整體OK
Part 2 : 解甲後,佢兩隻手好唔得閒,我兩隻手都好唔得閒,周圍抄,仲闖入禁區俾佢制止,當然順利星空發射。
Part 2 後 : 仲有頭massage,呢下估唔到

評分

參與人數 10威望 +170 金錢 +416 實力 +155 信賴 +160 貢獻 +165 收起 理由
謝祥西 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Tonykam + 15 + 50 + 5 + 15 我欣賞你
ironman141 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
iammvp + 10 + 36 + 10 + 10 + 5 用心發帖
pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
skyman1971 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 中肯報告
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

咁正下次試下90mins plan
回復 支持 反對

阿C 堅正, 真係做女朋友一流, 而家睇番師兄你報告我都扯扯地, 想天日再搵佢啊.
回復 支持 反對

skyman1971 發表於 2018-8-4 00:13
阿C 堅正, 真係做女朋友一流, 而家睇番師兄你報告我都扯扯地, 想天日再搵佢啊. ...

錫住用.....
回復 支持 反對

咁正呀?師兄
回復 支持 反對

請問一下呀C 應該唔會是中超吧!
回復 支持 反對

相頭咁得,服務又咁好,真係難得
回復 支持 反對

Cnblue2 發表於 2018-8-4 01:03
請問一下呀C 應該唔會是中超吧!

什麼是中超呀?
回復 支持 反對

中國足球協會超級聯賽(英語:Chinese Football Association Super League,縮寫CSL)

簡稱中超

評分

參與人數 1貢獻 +15 收起 理由
skyman1971 + 15 精采文筆

查看全部評分

回復 支持 反對

其實諗下自己是否和很多師兄們脱節,黄智雯怎說都不可以叫靚女,她出道時,我还是那一句,為什麼現在這樣子都可以做明星,以前佘詩曼我直頭覺得醜,可能真的年紀大,和你們有代溝。
我可以說阿C可以叫做靚女,黃智雯應該不可說靓女,希望不要用她來形容阿C了,拉低左囡囡。
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-8-4 13:39
中國足球協會超級聯賽(英語:Chinese Football Association Super League,縮寫CSL)

簡稱中超 ...

師兄, 答得簡而精.
回復 支持 反對

首先要多謝支持我的朋友們,我愛你們,抱抱,哈哈
至於中超問題件事,筆版之前早已講過,而且件事都一直傳到宜家。
不過我自己鐘意哦,因為我貪靚囉,所以,哈哈~ ~  ~

評分

參與人數 6威望 +70 金錢 +228 實力 +70 信賴 +70 貢獻 +70 收起 理由
Tonykam + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
iammvp + 10 + 18 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
winwinwin888 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
eff + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
ironman141 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
skyman1971 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

sam月日 發表於 2018-8-4 13:47
其實諗下自己是否和很多師兄們脱節,黄智雯怎說都不可以叫靚女,她出道時,我还是那一句,為什麼現在這樣子 ...

同意,我覺得阿c似吳若希多d
回復 支持 反對

福樂阿C 發表於 2018-8-4 23:54
首先要多謝支持我的朋友們,我愛你們,抱抱,哈哈
至於中超問題件事,筆版之前早已講過,而且件事都一直傳 ...

C妹, 唔駛理其他人點講, 你鍾意就得架喇, 我絕對支持你的, 加油!
回復 支持 反對

睇相幾大波wor
回復 支持 反對

Ah C 妺, 支持你, 女性天生都貪靚
回復 支持 反對

C妹 我欣賞你 有性格 我中意呀baby
回復 支持 反對

謝謝大大分享!簡而精
回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-8-4 13:39

簡稱中超 ...

hahahahaha
回復 支持 反對

無見佢一排,真係好落力咗,技術亦upgrade埋 ,好surprise! 記得要預約!
回復 支持 反對