請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2675|回復: 110

[樓上骨報告] [鬍鬚仔遊記] 喜利莎莎揼到我上半身放鬆,下半身腳軟離開

名稱: 莎莎
地區: 尖沙咀
地址: 喜利大廈14樓
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=13775&type=%E6%A8%93%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數: 8分

尋晚收工約左個friend食飯, 點知佢臨時個仔病左, 俾屋企老婆急call返去。屋企陪個仔去睇醫生, 自己突然被放飛機, 心情或多或少唔好, 加上本人已經出左尖沙咀等friend, 喺九龍公園清真寺附近唔知點好? 返屋企又唔係, 唔返又唔知做乜好? 結果...心魔突然出來, 就引領我行左最近嘅喜利大廈, 睇下有乜食?

上到去, 好多都反曬牌, 心諗有無咁黑仔呀? 正當我想轉身離開之際, 曙光突然喺尾房微微射出來, 原來有客梳乎完開門離開, 我當然行返轉頭望下啦, 行到門前望真啲? 好面善呀! 原來係莎莎, 我都成大半年無搵佢啦, 估唔到佢仲認得我, 仲問我: 靚仔, 係咪上來搵我呀? 就係咁, 見佢咁好記性, 我就決定一於翻食啦, 搵佢抵消返我之前應該去食飯嘅時間!

講返莎莎本身資料俾大家聽, 目測三十幾, 順眼, 皮膚好白滑, 身材都算高, 波亦算大。入到去, 佢仍然同上次一樣咁好笑容, 仲倒杯水俾我飲下. 之後我就除左件好多汗嘅衫, 舒舒服服去沖個身了. (近排啲天氣真係好熱, 好彩莎莎間房個冷氣係新, 好快就涼順條氣)
今次叫佢仲仍然肯陪我塗下沐浴露, 沖個殘廢涼。認真要俾個like佢!

沖完爬上張床度, 莎莎就開始啦, 先用手掃下背, R下R下咁, 然後就由肩開始按起, 力水夠, 穴位比上次更加準繩, 似乎莎莎比上年我去時, 骨技又升左Level啦, 再加上我喺公司做左成日野, 其實都好攰下, 俾莎莎咁樣用手指加手踭按下揼下, 好快我就瞓著了, 直至到佢同我做大動作拉手拉腳, 又醒醒地有啲知覺啦, 然後就胡裡胡塗進入下一part.

莎莎例牌倒啲油落我背脊度, 好落力一野一野咁推, 我見佢條長腿就喺床邊旭下旭下, 白白滑滑咁, 於是我就忍唔住, 借勢去伸出友誼之手摸下佢, 佢條腿好似雞蛋絲咁滑, 摸到我愛不釋手!

到推油時間都差唔多啦, 佢就來個華麗轉身同我大BM, 滑滑皮膚嘅波波, 喺我個身度推下轉下, 試問咁正嘅感覺, 點頂呀? 嗰刻我真係想帶佢對滑溜嘅波波返屋企, 慢慢嘆. 慢慢打J, HaHa!

最後, 唔少得嘅環節梗係夾腸仔啦, 爽到我都快投降啦! 無幾耐莎莎見我谷到差唔多, 就利用佢對白滑玉手, 循序漸進咁由慢到快, 乜都打曬出來, 連細佬入面最後一滴都chok埋出來, 攪到我腳步浮浮咁去沖身。即係上半身輕鬆了, 下半身腳軟了。

臨走時俾600家用時, 心諗見莎莎咁落力服侍我, 我就即管醒多100貼士佢啦, 希望下次去, 佢會更加落力, 骨技更上一層樓啦。   

基本收費: $600 / 90分鐘

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 21威望 +227 金錢 +751 實力 +223 信賴 +225 貢獻 +225 收起 理由
john1953123 + 10 + 36 + 10 + 10 + 10
肥軒 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
jojolee + 9 + 20 + 7 + 7 + 7 用心發帖
開心鐵男 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
love33 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 用心發帖
謝祥西 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 精采文筆
Chuanwen + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
hamcake + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
bbgo + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 用心發帖
ching2015 + 5 + 20 + 3 + 5 + 5
Polaaa111 + 5 + 24 + 5 + 5 + 5
小Fei機 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
lyc118 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5
gordon4141 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10
appa + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 精采文筆
Ericoo + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
luckyfan + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 + 40 我欣賞你
奇哥哥 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

好嚴重, 下半身腳軟
回復 支持 反對

師兄有運。運氣話來就來。哈哈
回復 支持 反對

100 tips   ching對服務都幾滿意下
回復 支持 反對

有得侍浴零舍不同  
回復 支持 反對

好彩下半身軟啫
回復 支持 反對

鬍鬚哥!真係辛苦晒啦
回復 支持 反對

鬍鬚兄俾友人放完機後又俾囡囡打機。
回復 支持 反對

比人放完飛機,跟手比人打飛機,仲要係咁好既囡,正啊
回復 支持 反對

有侍浴真係爽YY
回復 支持 反對

好似幾抵玩 又有侍浴
回復 支持 反對

抵玩~90MIN $600有咁多服務
回復 支持 反對

600蚊好平
回復

莎莎咁正真係會硬住入  軟住走
回復 支持 反對

莎莎好似試過之前返深水埗...唔知係咪我果個?
回復 支持 反對

睇餐牌有採耳添喎,少有!
回復 支持 反對

walk in 都有野食,so luck
回復 支持 反對

今個月去尖沙咀做嘢試吓約先,希望一樣咁好服務。
回復 支持 反對

爽死
回復

勁呀ching!!
回復