請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2736|回復: 11

[樓上骨報告] 斯文令人舒服的FL4樓玲玲

名稱:玲玲
地區:JD
地址:FL 4樓
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=12862
相頭:8/10 (三十左右,斯斯文文靚女,屬於MCOT)
身材: 8/10(比相片中稍微豐滿一點,皮膚又白又滑,吸手竹筍波)
Part 1: 7/10(開頭先踩背,幾舒服。之後DUP主要用手掌和指,力水夠,穴位可以再準D,總體我認為一班尾水平。出完火可能唔夠時間按頭,有D遺憾)
Part 2: 9/10(冇用手指RPP,直接從後面按前列腺同R棍。其中仲好,我唔中意太痕的RPP。之後全解甲BM,正到冇朋友。再來起機,手法多變,節奏有快有慢,也是高手)
翻食指數:8/10(各方面都令人頗滿意的女女,應該會返食)

評分

參與人數 10威望 +109 金錢 +331 實力 +109 信賴 +109 貢獻 +109 收起 理由
黃大仙飛龍哥 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10 中肯報告
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
單車男 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
pencil30 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 用心發帖
奇哥哥 + 2 + 20 + 2 + 2 + 2 用心發帖
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
CTK + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
ctaiman + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 13年至今第一份,值得加分

查看全部評分

回復

睇到師兄既包膠, 就好懷念玲玲既R棍絕技, 真係有衝動翻食多次.
回復 支持 反對

加分支持
可能你耐出嘢所以唔夠時間按頭
回復 支持 反對

玲玲對車頭燈都十分緊要啊
回復 支持 反對

睇相已經好有睇頭,真人仲要豐滿D真係爽
回復 支持 反對

玲玲對腳好靚!
回復 支持 反對

睇泥玲玲服務都幾全面
回復 支持 反對

玲玲真係斯文靚女。
回復 支持 反對

算後生3OAge
回復 支持 反對

請問囡囡豐滿得黎會唔會 "有腩"呢?
怕肥膩、鐘意細腰囡囡
回復 支持 反對

Danlee 發表於 2018-8-6 19:59
請問囡囡豐滿得黎會唔會 "有腩"呢?
怕肥膩、鐘意細腰囡囡

玲玲苖條身型靚,一D腩都冇,師兄鐘情細腰,玲玲啱哂。
回復 支持 反對

謝謝師兄報告,發利我一直都未去過,睇黎要去下啦
回復 支持 反對