請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2728|回復: 36

[樓上骨報告] 福樂之肉感巨乳美女少婦Lily

名稱: Lily
地區: JD
地址: FL 10樓B1
價錢: 800
服務時間: 90mins
新四網址: N/A
環境: 8/10, 算幾大, 有骨床加大床
樣貌: 8/10, 少婦有女人味, 幾靚女
身材: 10/10, 165cm, 肉地型但唔肥, 大波大屁股, 手感一流, 完全我杯茶
Part 1: 8/10, 都按得幾舒服, 唔會用死力
Part 2: 9/10, AV的體驗
翻食指數: 10/10, 淨係滿足隻手既慾望都已經值10

一入到去女女就俾包凍檸檬茶你解熱, 夠哂細心
兩個都除哂衫就一齊沖涼
女女好細心洗乾淨我個body
間唔中摩下細佬已經硬哂
少不了要摸下女女肉感既雙峰屁股同大脾
成個AV畫面出哂黎, 真係想一野插入去
加上女女長期都深情望住你, 真係不期然當左係自已條女

沖完先拉筋, 拉到格格, 卻服哂
上床踏油背, 第一次試感覺良好
之後到用手按, 合格啦
按完抬高大脾掃股推前列線, 有觸電感好舒服
唔係好多女女會抬高大脾慢慢掃, 所以Lily好難得
掃完過大床BM, 對大波係全身漫遊,唔多講了, 自已感受
夾埋腸仔開始用屁股同妹妹摩細佬, 真係忍唔住想插一插妹妹
摩到女女都忍唔住要我玩佢妹妹玩到濕哂
一邊啜佢乳頭一邊揸波一邊揸屁股, 聲音畫面你試過就明
最後一邊啜我lin一邊用手有技巧地幫我順利發射

最後我只可以講, 又有樣, 又有身材, 又有服務, 又有技巧, 唔搵Lily邊個?

評分

參與人數 18威望 +204 金錢 +541 實力 +184 信賴 +174 貢獻 +204 收起 理由
採花大盜 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
Dhdz + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
a123456dsa + 10 + 60
tolstoy + 3 + 15 + 3 + 3 + 3
chankaka + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
hcjs + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 絕對贊同
player0o0 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
大隻 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
Pig + 10 + 10 + 10 用心發帖
5691 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
4638 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 中肯報告
timothy2014 + 30 + 20
kasing + 11 + 20 + 11 + 11 + 11 中肯報告
hk889988 + 10 + 40
Fssq + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 其實Lily一直在努力的付出
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告

查看全部評分

回復

唔係掛?? 我唔敢講佢唔識dup骨, 但我洗樓見過佢真人應該唔係有樣囉, sorry!

評分

參與人數 4威望 +15 金錢 +61 實力 +28 信賴 +22 貢獻 +25 收起 理由
hcjs + 1 + 6 + 1 + 1 + 1 我覺得佢靚女
Cnblue2 + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 非常同意
大隻 + 5 + 25 + 5 + 5 + 5 各花入各眼!
yellowgreen229 + 13 + 7 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 1 反對 1

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
ching, can share contact?thanks
回復 支持 0 反對 1

infinity 發表於 2018-8-2 01:05
唔係掛?? 我唔敢講佢唔識dup骨, 但我洗樓見過佢真人應該唔係有樣囉, sorry!

我眼中係有女人味嘅少婦,算幾靚
回復 支持 1 反對 0

師兄師兄, 新手未Pm到, 求Lily whatsapp, btw睇落幾歲到?

註冊未夠一日就伸手!?  發表於 2018-8-2 01:22
回復 支持 0 反對 1

lily 呢期都好爆要預早約
回復 支持 反對

infinity 發表於 2018-8-2 01:05

個花入各眼我覺得樣ok,
希望師兄可以支持女女的辛苦付出替女女感激師兄們啦。
回復 支持 反對

Fssq 發表於 2018-8-2 01:19
師兄Lily這個星期已經全部full下周一二也是有少量空位,
我各人覺得服務好比單靠樣貌搵食的女女更值得支 ...

呢位師兄個帳號好似專為呢位Lily出報告同護航喎!

真係好難令人信服你講嘅野!

多謝巴打指點,小弟會多加留意⋯  發表於 2018-8-2 02:15

評分

參與人數 1威望 +15 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
soyatming + 15 + 15 + 15 + 15 囡囡schedule知得咁清楚~ agent?

查看全部評分

回復 支持 反對

infinity 發表於 2018-8-2 01:25
呢位師兄個帳號好似專為呢位Lily出報告同護航喎!

師兄女女靠服務搵食不偷不搶如果師兄不中意服務至上的女女可以專搵相頭組

我亦明白忠粉護航的心情,巴打如果有試到其他值得讚賞的妹妹時記得出報告支持 及 脫嫌⋯  發表於 2018-8-2 02:17
回復 支持 反對

Fssq 發表於 2018-8-2 01:30
師兄女女靠服務搵食不偷不搶如果師兄不中意服務至上的女女可以專搵相頭組
...

我同你講, 你個帳號好似專為呢位Lily出報告同護航!

你就繼續九唔搭八, 講佢乜野靠服務搵食不偷不搶!

我估計你就係Lily本人了, 唉!
回復 支持 反對

infinity 發表於 2018-8-2 01:44

師兄支持Lily係因為是我杯茶利伸:小弟確實支持女女服務好
我一定會繼續幫襯
回復 支持 反對

一隻手掌拍唔響的,一來各花入各眼,二來妹妹有忠粉亦不是冇可能⋯
3. 罵戰 - 特別提醒各新四會員, 罵戰於本網站內是絕對禁止的, 不論是引發罵戰或參與罵戰的會員必定會即時受到每帖扣分的懲處, 嚴重者會即時禁言處理, 什至封號處理。(而對於引發罵戰的主題,將會關閉主題帖子或移走, 版主將擁有最終審核權, 任何人不得異議。)
回復 支持 反對

有D人服務好又講樣無得
樣好又講無服務或者無身材
又有樣又有服務又講價錢貴

你這句說話剛好我也在12-Jul-2018第二輯樓上骨愛好者聚腳點 第135頁 2690#說過! 但無奈 你同我 都要接受現實,人類就是這樣,改變不了什麼,只能做好自己!   發表於 2018-8-2 02:42
回復 支持 反對

我都覺得fssq師兄應該是lily的die hard fans, 我自己都是lily支持者, 見到lily報告我都會望多兩下 多啲留言
呢度好多師兄見到自己支持既囡囡 都會幫下口
大家都係一場誤會 最緊要大家搵到啱玩既囡囡吧
學galaxy版大話齋 別掀起駡戰
獎門人:打和啦
回復 支持 反對

我本人都覺得呢d服務好好同埋 樣貌 好順眼
回復 支持 反對

無别要嗌交,各人口味不同啫,師兄唔啱食仲有大把選擇,我試左就覺得啱食,哈哈,又一早約定周一去探囡囡了
回復 支持 反對

各花入各眼啦都係個句,我都認為佢係食服務既。
回復 支持 反對

infinity 發表於 2018-8-2 01:44

Infinity 究老,我認為樓主只是囡囡粉絲,一定不是 Lily 本人,相頭嘅嘢各花入各眼,師兄認為不合眼緣,發表個人意見是明白的,但冇必要在沒証據下上綱上線。

小弟也是 Lily 粉絲,個人認為囡囡眼大大,小小肥得來幾靚女,重要是服務一流,紅起上來也是應該的。近兩三個月這麽多的正面報告,莫非每位寫正評師兄也是 Lily 本人?

PS:囡囡在新四也有開正名户口:福樂 Lily。

回復 支持 反對

利申lily粉C,福樂5小花都有試及翻食都未入鐵腳,真係各花入各眼,年齡未必及5小花,但手骨踩油背本人感覺比5小花好,服務又係顺得人,已入鐵腳,所以主耍都係揾合適自已的usb
回復 支持 反對

2個戶口護航

公開話可提供whatsapp
又咁清楚囡囡schedule

難免令人起懷疑
回復 支持 反對

沒試過 但係巨乳少婦這個點有點吸引
回復 支持 反對