請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2262|回復: 9

[樓上骨報告] 性價比最高的褔樂gigi

名稱:金輪gigi
地區:佐敦
地址:褔樂5樓d3
價錢:60mins $450- 90mins$550( bm+100)
服務時間:90mins(超少少時)
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=8610&type=樓上骨
翻食指數:9/10相頭:7.5/10(30頭
身材:7.5/10(整體比例好靚,美腿
服務:9/10(幫手抺身,送飲品)
平時見所有gigi報告評價都非常好,今次一試,真心超好!

Part1: (8/10)夠力,按完鬆曬,非常落力!按足一個鐘。Rpp都好舒服,搞到我搖來搖去。
Part2: (10/10)Bm,磨左好耐,後面做完到前面,全裸做,係我咁耐以來最好嘅bm。都做完,已超時。
另外,Gigi被故意放飛機,搞到晒左一小時,有啲唔開心,希望師兄有交帶啲,去唔到就早講。

評分

參與人數 4威望 +49 金錢 +72 實力 +49 信賴 +49 貢獻 +49 收起 理由
warhammer2 + 2 + 2 + 2 + 2 + 2 用心發帖
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

叫妹妹一9拉黑佢吧,垃圾係要放在垃圾桶的!
回復 支持 反對

放飛機咁冇品
回復 支持 反對

Galaxy69 發表於 2018-8-1 20:06
叫妹妹一9拉黑佢吧,垃圾係要放在垃圾桶的!

Galaxy69兄,有叫女女咁做
-

回復 支持 反對

話晒血汗錢,咁做損人不利己。
回復 支持 反對

飛機客就真係要拉黑啦 人地妹妹都係打份工
回復 支持 反對

唔明放飛機係咩心態 約得人就比少少尊重啦
回復 支持 反對

無品....
回復

放飛機:冇品