請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3535|回復: 24

[樓上骨報告] 「chingching包膠」 福樂36E Lily

名稱: lily
地區: FL
地址: 10b1
價錢: 600
服務時間: 一小時
新四網址: 冇
翻食指數: 10/10 ,一定會bookmark
首先要多謝Fssq ching提供聯絡方式。

Part 0.5:
一開門見到個好似個吳e麗既人,三十頭,相頭極好,已經忍唔住閂門同囡囡開戰。 除衫時見到囡囡若隱若現既身材,小ching已經肅然起敬,發覺囡囡望住我偷笑,好似想食左ching咁。 值得一讚既係,囡囡有侍浴服務,個浴室夠ching同囡囡進行前哨戰,互相切「磋」,當然就係磋囡囡個豪乳啦!望住咁靚既囡囡幫自己沖涼,真係人生一大樂事!

Part 1:

囡囡會提供油背服務,但小弟唔好呢樣,所以就揀左普通按摩,不過接落黎既,唔會係普通既按摩。我敢講,連一個唔好按摩既人,都俾佢中泰式按摩按到訓著左,啲手法純熟,果然大場出身! 重點唔係part 1,所以唔會太寫咁多。

Part 2:
囡囡開始貓抓式rpp,每一下r好過癮,好似喚醒緊小ching 慾望。上曬電既時候,囡囡已經露出白滑既身材,準備落油做期待已久既boob massage,冇錯,係boobs,因為囡囡用36E巨乳按摩身體每一個部分,自己好似置身於av入面男主角,俾囡囡慢惱服務,享用佢天然既身材。做到咁上下,囡囡long高雙腳,好似渣牛奶咁渣住住小弟。一渣,一轉,一拉,嘩!即刻爽到反白眼,仲差少少走火,從來未試過咁high既雀仔按摩。

渣到咁上下,囡囡示意轉床繼續玩。一訓落去,囡囡已經請食波餅,粉紅色既linlin,飲洗面奶,俾佢既36E包圍住。跟著開始入正題,囡囡竟然攤係我隔離,一時摩打脷錫lin,一時情深款款望住我,其實囡囡相頭真係唔錯,可以咁近距離望住美女幫我做part2,好有女朋友feel! 到最最最後,差唔多就黎射既時候,囡囡即刻轉位做夾腸,小弟即刻簫塞豐乳中,俾軟綿綿既36E夾住。跟住開始慢慢加快,小弟已經忍唔到射曬去佢條深溝度,果下真係一個月既貨仔一次過俾曬佢!不過囡囡都之後清洗得好乾淨。完事後都會有侍慾,佢講左句「你出完都辛苦喇,等我幫你沖涼喇」 勁有gff feel!

Lily係個服務,相頭集於一身既囡囡,而且好用心對啲客,唔怪得佢咁容易full booking,haha 各位ching都要愛護囡囡,配合下囡囡要求,到時雙方夾到,囡囡唔會虧待ching 既!

評分

參與人數 20威望 +242 金錢 +696 實力 +237 信賴 +242 貢獻 +242 收起 理由
hcjs + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
大隻 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 中肯報告
Kelvin1123 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Dhdz + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 絕對贊同
hungryjj + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Thsk + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 Lily踩油背真心最正
kasing + 7 + 20 + 7 + 7 + 7 我欣賞你
單車男 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
hpp + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Bruce_lee + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
s20020160 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
choiwl + 15 + 50 + 10 + 15 + 15 用心發帖
sam月日 + 10 + 30 + 10 + 10 + 10 用心發帖
kuchenkit + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Fssq + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 絕對贊同
Galaxy69 + 10

查看全部評分

回復

Ching 可以pm我lily contact嗎,萬分感謝
回復 支持 0 反對 1

師兄可唔可以pm contact?thx
回復 支持 0 反對 1

睇ching寫都令人想入非非
回復 支持 反對

訓係你隔離真係勁gfable
回復 支持 反對

睇完即刻有衝動!
回復 支持 反對

lily真係正到爆
回復 支持 反對

36E匈奴難以抵擋的誘惑啊 師兄有沒聯繫方式
回復 支持 反對

差唔多射轉夾腸 睇落唔錯
回復 支持 反對

一粒鐘內都做到咁多野,真係好落力
回復 支持 反對

oliveroooo 發表於 2018-8-1 22:53
一粒鐘內都做到咁多野,真係好落力

係呀 囡囡絕對冇渣流灘
回復 支持 反對

分已加,可以給個contact 我嗎
回復 支持 反對

分已加 求pm V7
回復 支持 反對

確實非常正
回復 支持 反對

我都好想試下lily
回復 支持 反對

cohk 發表於 2018-8-11 17:24
我都好想試下lily

Worth to try
回復 支持 反對

呢條囡好正咁, 真係要去試試
回復 支持 反對

求電話,pm thx
回復 支持 反對

師兄,請pm contact , thanks !
回復 支持 反對

師兄可唔可以pm contact?thx
回復 支持 反對