請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 887|回復: 10

[樓上骨報告] 初試荃灣樓上骨 - 文文

名稱: 文文
地區: 荃灣
地址: 大河道45號3樓C
價錢: 500
服務時間: 90分鐘
新四網址:
翻食指數: 8.5/10  ( 30+ 身型瘦小腩 比較細小 長髮順眼 幾好笑容 ) 預先打去問好時間再去...去到見到囡囡反定牌等...入到房可能見我太熱...無問就裝左杯水比我飲
P1 :  幾細心...開完背就問有無邊到特別攰 但佢自己按到都會講你邊到比較緊 踩背感覺唔錯
囡囡主要用指 力水夠 位都幾準 真系下下禁落去都冤  特別系佢推油  真系唔錯 捽得好到位
個人真系覺得鬆左...流程好順暢...一D都唔HEA...唔系慢慢幫你DUP...全程有用毛巾幫你襟住...
最尾會幫你用毛巾卒走多餘既油
P2 :  RPP就覺得比較一般...不過都系幾舒服...中途有按埋前列腺...同鍊蛋蛋 呢下幾爽( 可能我中意)
之後轉身...慢慢玩細佬...會系耳邊聲音導航...有鍚LIN... 幾溫柔慢慢黎又唔會死chok...
可惜既系無師兄講既解甲BM同膠吹...可能系新客既關係...佢無提我都無問...
整體感覺唔錯...陀地好禮貌又好傾...會再番食...

評分

參與人數 6威望 +95 金錢 +180 實力 +90 信賴 +92 貢獻 +93 收起 理由
Chuanwen + 5 + 30 + 2 + 3 我欣賞你
infinity + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
yan0627 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

新客冇解甲真係忟D
回復 支持 反對

一於翻食試埋增值服務
回復 支持 反對

oliveroooo 發表於 2018-7-31 22:45
新客冇解甲真係忟D

我唔知系咪新客問題先咁...但佢唔主動提我又唔好意思問...因佢個網本身無寫
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-7-31 23:39
一於翻食試埋增值服務

下次再去睇下有無機會試下先...因為P1 都值我再去
回復 支持 反對

荃灣好多都好抵玩咁..
回復 支持 反對

Kivakiva 發表於 2018-8-1 00:16
荃灣好多都好抵玩咁..

我都系見到有師兄提起先過果邊試咋...
回復 支持 反對

少有荃灣樓上骨報告
回復 支持 反對

應該要加錢,自己出聲會好啲,有啲囡囡唔鐘意sell 加錢項目比新客,怕比人有hard sell 嘅印象。
回復 支持 反對

荃灣好少去, 經開都要去洗洗樓搵好野
回復 支持 反對

荃灣好耐無去 太少女不如出旺角jd
回復 支持 反對