請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2893|回復: 12

[樓上骨報告] FL 狂野靚女型 - 阿C

名稱: 阿C
地區:佐敦
地址: FL 10/F B2
價錢: $600
服務時間: 60MINS
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數:

上星期悶悶地, 打開V7 望下, 見到阿C V7, 見好耐冇搵佢 (其實係之前約唔到,而且又就唔到時間), 就試下約即日,咁啱佢傍晚有一個鐘頭 BREAK, 咁當然即OK 啦!
上到去, 地方依舊亁淨企理,仲有幾盆盆栽添, 唔錯.
   一開門, 即刻黎個抱抱, 跟住傾兩句,問你飲乜野, 然後就自己沖涼, 沖完出黎幫手抺身, 抵讚, 抺身其間,高抄望落去, 波濤洶湧, 心諗一陣一定玩番夠本.

PART 1: 阿C 會問你邊度攰, 按得好舒服, 我都唔知幾時已經瞓著左, 你話幾咁舒服呢, 差唔多時間, 阿C 叫醒我, 話可以轉身了.
PART 2: 轉身之後, 即解上甲, 我心諗,咦,真係同幾個月前黎唔同喎,變身做左 " 狂野靚女型", 首先輕車一輪, 然後我就玩佢對四十二寸白滑長腿,而佢亦都跟住錫我LIN LIN,然後阿C 施展佢嘅秘密絕技, 秘密絕技係咩? 話明秘密, 緊係師兄自己到時去領會下啦, 只可以話你知. 同做愛真係冇乜分別.hehe.
             最後小鳥依人,瞓係你隔離,咁我就被她搾乾了.
            最後雖然過左小小時間, 但佢都冇趕住要你走, 反而我唔好意思, 快快沖身, 比埋家用走人,因為下一位師兄跟住我個時間, 無謂要人等. 而阿c 臨走仲請我食餅,跟住再抱抱走人.

阿c 而家脫胎換骨左, 睇黎好快我又會再會一會佢多次喇.

評分

參與人數 11威望 +173 金錢 +484 實力 +173 信賴 +173 貢獻 +173 收起 理由
tomhanks + 8 + 48 + 8 + 8 + 8 用心發帖
黃大仙飛龍哥 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
appa + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
yan0627 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
ironman141 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
luckyfan + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

阿C真係值得搵
又比心機
去過幾次都冇失望  
支持下
回復 支持 反對

佢咁好服務60min真係話咁快就過
回復 支持 反對

有高汁服務自然留到客,保持水準好評自然來,抵讚!
回復 支持 反對

秘密真係令人心癢癢
回復 支持 反對

小弟都係捧場客,服務態度非常好。斯文狂野,一絕!
回復 支持 反對

我都想試下秘密絶技
回復 支持 反對

loveusb 發表於 2018-8-1 09:08
我都想試下秘密絶技

心動不如馬上行動.
回復 支持 反對

長腿正呀
回復

三日兩個好評報告,睇黎真係要揾日去體驗下先得
回復 支持 反對

身型晤錯