請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1660|回復: 9

[樓上骨報告] 太子 金輪AMY 性價比堅高 值得試 XD

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱: Amy
地區: 太子
地址: 金輪大廈
價錢: HKD300-400
服務時間: 90mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=12616
翻食指數: 9 / 10

之前已經試過幾次 , 不過忍唔住真係要寫下報告讚下AMY ,  第一次上去個時服務已經係唔錯 , 不過估唔到去多幾次服務無差不突止仲要更好 , 試左D以前未試過既野 !!

平時有陣都好多人BOOK , walkin 上去有陣要等 , 所以今日晏就3點左右就WHATSAPP AMY 約6點半上去 , 收工上去一入門口例牌吹幾句之後就比杯水你飲 , 跟手就去沖涼 ,
浴室空間闊落 , 轉幾個圈都仲得 , 沖完啦啦聲上骨床 .

Part.1 一開波唔會趕頭趕命, 先用手全身按摩下先 , 之後上黎用腳踩 , 小弟呢幾日打完波游完水肩背腰大小腿都漲晒 ,加上做OFFICE 長期坐冷氣房 , 坐得多
          PATPAT坐骨神經又塞哂 , 每次AMY 都會由小腿一路踩上去PATPAT , 不停幫我解哂D 脹左既淋巴 , 我個人普通受力所以佢都會適當既黎踩 , 驚我痛到叫阿媽
         踩完下半身淋巴軟哂鬆哂 , 愈踩愈舒服 , 之後就踩背,踩手下下到位一個字爽!!之後 Part 2 .Amy就幫我推油按穴位 , 跟住第一次試熱石 , 舒服到真係訓得著 ,用熱石一路按摩推全身 ,
          熱力滲透落皮膚真係講唔出甘舒服

Part.3 呢個都係我最期待既環節 , 甘多次AMY都唔會趕頭趕命 , 會同你慢慢落油玩下先 , "R" PATPAT 爽到震 ,之後一路掃袋底一路摸下雀仔 ,慢慢劣下劣下 , 又掃下LIN 頭 ,
          今次仲同我試新野添 , AMY 問我試過帶手套玩未 ? 心諗有咩玩 之後竟然係右手摸雀仔左手按摩菊花 , 一時菊花一時袋底 ,HIGH到我
         大約10幾分鐘 , HIGH得濟忍唔住就搞掂左 .

堅唔係吹水 , 去過你就知 , 真心唔錯 , 性價比好高

評分

參與人數 3威望 +80 金錢 +150 實力 +80 信賴 +80 貢獻 +80 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 精采文筆
luckyfan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
金輪都有幾個高手!
回復 支持 反對

、 好似幾抵玩
回復 支持 反對

Amy 真係吾錯,尤其是正骨,
健談,冇呃鐘,性價比好高
回復 支持 反對

撞正哩排多勞動,真心想只為Part1 熱石,帶手套果part就……多謝,免了
回復 支持 反對

波大但年紀一定唔細
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
RS5 發表於 2018-7-14 18:13
波大但年紀一定唔細

幾年35+?
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
小弟只愛爆漿不愛爆菊
回復 支持 反對