請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1618|回復: 22

[酒店賽後報告] DK K118 痴女

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
公司代號K
美少女編號K K118
地區:
價錢1100
服務時間:
新四網址:
翻食指數: 7/10

正宗痴女一名, 一入門口已經要車我, 仲即刻除我D衫跟住係鏡前光豬照鏡, 沖涼有水簫, 大車仲要咬我嘴唇, 我都一一盡力配合, 哈哈我食開幼幼唔係好慣............不過始終冇幼幼FEEL我唔係好過電, 感覺唔係好盡興咁出左, 各位好似我咁要食幼幼先安樂就唔好試, 但佢服務態度都好好 !!

評分

參與人數 2威望 +37 金錢 +50 實力 +37 信賴 +37 貢獻 +37 收起 理由
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
好野黎!師兄有冇佢V7比我
回復 支持 反對

聽到"痴女"兩字已經硬咗
回復 支持 反對

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
Tomwan 發表於 2018-7-13 17:21
好野黎!師兄有冇佢V7比我

sorry I havent ask her v7
回復 支持 反對

我都係幼幼控
回復 支持 反對

佢年紀應該都係幼幼?不過經驗豐富
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-7-13 17:21
聽到"痴女"兩字已經硬咗

我都係,聽到E2個字我都9硬。
回復 支持 反對

服務好得咁
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
正宗痴女男氐至爰
回復 支持 反對

感謝分享!
回復

一入門口就車咁刺激?
回復 支持 反對

見到痴女兩個字已經好緊火
回復 支持 反對

痴痴好似好激咁
回復 支持 反對

請問相頭如何 睇廣告相好假
回復 支持 反對

痴女都未盡興,唔夠幼?
回復 支持 反對

118 堅正  車到你暈
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
廣告相太假唔敢試 想問真人有相幾成?
回復 支持 反對

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
DK 相好多好高汁,可信程度其實係點?
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
多谢分享!!
回復

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
好相試,女女走咗未
回復 支持 反對