請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1197|回復: 11

[酒店賽後報告] DK K116 報告

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
公司代號K
美少女編號:K116
地區:TST
價錢:1100
服務時間:30mins
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15760
翻食指數:7/10

之前見過佢都係DK到,但係太多野做去遲左先知女女已走
今次見到仲係到就點都打電話啦
約好時間嗱嗱聲出去,上到敲門,敲左次都無人應既???
抱住敲埋呢次就走既心態再敲,終於開門
相頭好似,8-9成左右
沖完上床,妹妹話口到生左飛滋所以戴套
含住既時候妹妹好鍾意用脷,爭少少出左
差唔多就換套女上,之後男上,無幾耐就出左

女女都算係乖乖女個種,估計適合主動玩多啲既師兄
要食服務就未必可以啦

評分

參與人數 3威望 +70 金錢 +110 實力 +70 信賴 +70 貢獻 +70 收起 理由
stevexwong + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
相頭身材係幾好!留意左好耐
回復 支持 反對

有時冇環吹情願唔吹  因有時一換套就變死蛇
回復 支持 反對

無錯,帶套吹,不如唔好吹!
回復 支持 反對