請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3492|回復: 256

[酒店賽後報告] HH Kennis 幼幼加細細粒必屬佳品

關閉 [複製鏈接]

公司代號:HH
美少女編號:Kennis
地區:MK
價錢:1100
服務時間:晚上
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15771
翻食指數:8/10
樣子:7/10
服務:7/10

本人偏愛細細粒囡囡,今次係第一次去HH,上次想搵jennifer,但因為太full而冇去到,估唔到今次有幼幼加細細粒嘅Kennis,梗係立即去馬。
入正題
準時上到去到,囡囡開門後先報鐘,望落完全冇撈味,幼幼,細細粒,樣子還可以唔算差,身高有150cm-155cm,紮住孖辮,著裙仔,講野仲帶d可愛同稚氣怕怕醜醜,之後我話ok佢就㩒電話上鐘,大家各自除衫去沖涼。

沖涼時佢好細心,用沐浴露幫你搽勻全身過完水,仲幫你抹身,用一次性毛巾, 冇波推水蕭,唔緊要,食幼幼好feel

沖完上床囡囡怕凍,因為瘦底關係,會先用毛巾包住個身係床上咀lin一直咀到細佬到,環保吹,技術ok,唔會有太過多吹工,皮膚嫩滑 ,有中車,唔會伸俐

先女上男下, 會感覺到囡囡好輕,抱住佢做都冇問題,途中轉左幾次姿勢, 相當配合,每個姿勢囡囡比我感覺係好肉緊,有試過大力插,囡囡手握床單同小弟手臂,可能囡囡相對幾敏感吓,請小心就住,呢到睇出佢唔扮。

而且聽到好多水聲,唔洗搽KY,男上女下邊插邊摸妹妹粒的,囡囡叫聲自然,非常投入,唔係扮,係真感覺,因為細細粒關係,完全可以帶住佢做。波雖然細,但小弟唔介意,大多數幼幼都微波,過程不斷有眼神交流 ,波最後用狗仔式搞掂,好滿足嘅1Q
完事沖涼 傾左陣, 原來囡囡中午食咗一餐之後做到十點幾先食晚餐 ,俾家用同tips, 唔阻囡囡食飯 攬攬走人嚕

食幼幼加細細粒既必定一試

感謝師兄們花時間睇哂呢篇文章
以上純屬個人意見,不代表每個人的體驗

最後附上囡囡比的兩張相。
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

***後加*** 真心呼籲各位師兄如果晚飯時間上去可以帶少少野上去比囡囡,(無論去搵邊個囡囡)。
同埋kennis樣子有少少粉,可能化妝得唔好,但可以接受,唔會影響啪啪啪

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 13威望 +188 金錢 +809 實力 +188 信賴 +188 貢獻 +188 收起 理由
gundamon99 + 3 + 16 + 3 + 3 + 3
Keroro88 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
igotoplay123 + 5 + 25 + 5 + 5 + 5 用心發帖
christopher5891 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖
wd101 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
hqi + 5 + 15 + 5 + 5 + 5
456711 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
咸濕教父 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 用心發帖
lyc118 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 用心發帖
bloodwar + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20
baltan + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 用心發帖

查看全部評分

回復

囡囡真係好青春喔!不過如果身材再豐滿 d 重正。
回復 支持 反對

囡囡真的很正,谢师兄有相分享,加分支持!
回復 支持 反對

jennifer都好得架
回復 支持 反對

好靚女 波路如何
回復 支持 反對

睇下真人先
回復 支持 反對

幼幼支持
回復

She looks really pretty ah.
回復 支持 反對

She looks really pretty ah.
回復 支持 反對

恭喜師兄食到好野
回復 支持 反對

睇睇.................
回復

she looks good. thank you
回復 支持 反對

幼幼都係冇波
回復 支持 反對

細細粒容易食
回復 支持 反對

呢期好好嘅女女
回復 支持 反對

加分支持師兄
回復 支持 反對

謝謝師兄報告回覆看相
回復 支持 反對

囡囡真的很正,加分支持!
回復 支持 反對

Oh is there hidden pics after reply
回復 支持 反對

跟食
回復