請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1520|回復: 18

[樓上骨報告] 好吹得既 福樂Maggie

名稱: Maggie
地區: JD
地址: 福樂7樓
價錢: $800 + tips
服務時間: 90mins
新四網址: 無
相頭: 8.5/10
身材: 9/10
翻食指數: 9/10

標題話Maggie好吹得, 只係話佢吹水好得, 大家唔好誤會.

早兩日睇完另一位師兄包膠都好驚, Maggie既相頭會唔會同心目中好大落差, 今日終於一會Maggie, 一開門, 雖然唔算係我杯茶, 但都真心係一個靚女黎, 有前有後, 飲得杯落. 年紀大約30左右. 好好笑容, 爽直好傾.

Part 1: 8/10 指, 踭, 跪背等好用心去按, 因為呢部份我只專心掛住同佢傾計, 我似黎傾計多過揼骨咁. 所以無刻意注意佢按得好唔好. 但整體感覺舒服既. 事後都覺得鬆晒.

Part 1.5: 8/10 推油 部份好有心機, 推左都幾耐, 係舒服既,  RPP 我就唔係特別好, 所以無太大感覺.

Part 2: 9/10 先黎全解甲, 然後由背部開始波推, 呢部份真係唔錯, feel到Maggie對波慢慢係背部游走, 真係好軟熟, 然後成個人訓晒落你度緊貼式BM, 非常爽皮. 推左一陣, 終於轉身可以睇到Maggie全相. 對波C-D cup真係好渾圓, 個型好靚. 軟硬適中.
佢先黎一招女上, 騎係我上面, 慢慢落油幫我起機, 然後一邊玩J一邊笑淫淫咁望住我, 呢個情景依家諗番都攞命.   跟住訓係我身邊, 用佢溫柔既手法繼續幫我玩JJ, 不時發出呻吟聲, 我隻手相信無離開過佢對波, 因為真係好軟熟同好有彈性. 真係揸一世都願. 最後當然係順利升空.

總結: 之前有包膠話佢cool, 但Maggie俾我感覺係一個好爽直既女仔, 非常健談, 同佢傾到真係無停過口, 由入閘傾到BM開始先識停, 因為要嚴陣以待, 靜靜地去享受. 所以搵佢吹水真係一流. 仲要係後生靚女一名, 加上絕世好波, 值得翻食.

評分

參與人數 7威望 +120 金錢 +298 實力 +120 信賴 +120 貢獻 +120 收起 理由
黃大仙飛龍哥 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
jefflam628 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
單車男 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
Tonykam + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
onewong + 5 + 8 + 5 + 5 + 5 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

有冇預約电話/V7?
回復 支持 0 反對 1

吹水咁吹得,如果吹蕭都咁吹得就正喇!師兄翻食指數去到 9 咁都應該有翻咁上下質數。
回復 支持 反對

$800 + tips 都幾貴wor. 不過你enjoy ok la
回復 支持 反對

我都試左,認真唔錯。
回復 支持 反對

中午行開佐敦見到Maggie着便服重靚好索下。
回復 支持 反對

單車男 發表於 2018-7-13 17:27
中午行開佐敦見到Maggie着便服重靚好索下。

咁都俾你撞到.
回復 支持 反對

怪手 發表於 2018-7-13 14:35
$800 + tips 都幾貴wor. 不過你enjoy ok la

後生+靚女+服務好, 貴少少都值既.
回復 支持 反對

可能有緣
回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-7-13 18:07
後生+靚女+服務好, 貴少少都值既.

其實大部份90分鐘都收依個價,
有依個質素已經相當合理,
不過tips隨自己心意!
回復 支持 反對

今日單車都撞到好多 Osim,咁又係咪有緣吖?
回復 支持 反對

too expensive $800
回復 支持 反對

師兄,標題誤導唔少新手哈,maggie係幾爽直,不过少左一份窩心嘎感覺
回復 支持 反對

瞓係度打,諗落有種初戀既感覺
回復 支持 反對

1478899 發表於 2018-7-14 16:52
師兄,標題誤導唔少新手哈,maggie係幾爽直,不过少左一份窩心嘎感覺

純粹攪下gag啫, 請勿見怪.

你講都啱既, 但不少師兄都係鍾意佢爽直, 唔做作.
回復 支持 反對

去多幾次,都幾好傾啊
回復 支持 反對

黃大仙飛龍哥 發表於 2018-7-16 11:36
去多幾次,都幾好傾啊

師兄, 咁快又翻食左?
回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-7-16 11:49
師兄, 咁快又翻食左?

好野一定要翻食
回復 支持 反對

Maggie真係令人愛不釋手絕對要長食!
回復 支持 反對