請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1290|回復: 24

[樓上骨報告] 福樂4樓Lily 讓我措手不及的第一個車牌

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
名稱: Lily
地區: 佐敦
地址: 福樂4樓B室D房
價錢: 600+100tips
服務時間: 90mins
新四網址: N/A
翻食指數: 8/10

相頭:7/10
身型比例:7.5/10

小弟第一次來樓上骨版希望大家多多包容!!

前言
話說之前睇過幾位CHING 都讚Lily 超值又溫柔,我就心癢癢咁去搵佢電話約佢(大家想搵只要GOOGLE"福樂4樓LILY"就OK),第一次約大家夾唔岩時間,第二次約,我早兩星期約佢 (後來佢話我知未試過有人咁早約),Lily 好爽快就應承左LA!
但呢竟然係約會前幾日,比我知道左我第一次一樓一出征遇到GE 幼幼黎左香港,我認我沉沉地船,上次黎搵左兩次(有一次重要雙鐘,今次黎3日我又搵左兩次⋯⋯)兩個袋都清得空空地有諗過不如搵LILY 取消BOOKING,但又覺得唔係咁好,諗住都攰攰地最多DUP 個骨但照比C 餐錢。咁就出發去LILY 到LA!

正場

差唔多到,LILY 就 V7 我話可以上去,好彩福樂個入口都幾易搵,咁我先準時上到去。開門見到LILY,大約30中,唔算靚到DUMP 一聲(可能我之前個晚搵完幼幼,所以個刻眼角有D 高,但其實諗返都幾順眼好睇),身型幾FIT,有肉但唔係肥肉,長長頭髮,應該5尺3-4高,著黑色連身迷你裙,笑容好親切。入到去又謝我飲菊花茶,有傾有講,咁岩我上去睇返佢廣告無左C 餐,問佢係咪唔做LA?佢話諗緊未肯定。一路除衫,佢一件一件咁幫我掛好。比佢見到我拎支私伙李斯德林出黎就笑我話下次唔洗,佢都有。入到佢沖涼房,真係咩鬼都有,有味無味淋浴露,洗面ge 又有,好細心!沖完涼,佢問我做咩唔出黎抹身,我話怕整濕佢間房,佢就好溫柔咁話唔得,我要幫你抹!!咁我緊係聽話啦,佢行到去近,好輕柔咁幫我抹身,好細心咁幫我印乾JJ,突然佢攬住我,我望一望佢,佢就好溫柔咁慢慢錫落我個嘴到,我呆左一呆,用我緊有ge 技能碰碰車回應佢。錫左幾下(其實我好滿足),佢就叫我上床DUP 骨先!

Part 1
我好少DUp 骨,之前DUP 我都要搵男人先按得入,比女人按真係得2次咁大把,所以唔係好識評。LILY 都有問我邊到攰,細心ge,按肩頸同上背都舒服,但我PAT 同下腰就力水差少少,不過可能大家會OK 嫁!佢我身邊行GE 時候,我唔小心摸到佢大脾,咁鬼滑GE!又發現佢間房好!整!齊!一同佢講執屋,佢好雀躍!好好笑 輕輕鬆鬆,就完成左第一PART!佢拍一指我個PAT 示意我去PART 2⋯⋯
PART 2
佢對腳穿過我下面,我再扒返係到,佢就開始幫我RPP(之後諗返其實我有無用錯姿勢呢?)。HAHA,可能我PAT 厚,R落去又無咩感覺,但佢輕輕按下按下會陰個位又幾過癮WOR!!!佢對手又開始遊落JJ 又遊返上黎!JJ 開始有D 反應,我就決定同LILY 進入我地GE PART 3!!
PART 3
LILY 洗完手,就出返黎,開始解甲,我就坐返起身幫佢除BAR,輕輕攬下佢條腰,無肥肉,好好攬。之後上返床,佢就扒左上黎我到,開始錫我LIN,佢好溫柔,慢慢錫,我好鐘意,錫下錫下,佢竟然錫返上黎,我就攬住佢,手都開始做返第三PART 應該做GE 野(嗱!留返D想像空間比大家,我只可以話你聽我所有動作都好溫柔咁進行!只要囡囡一有唔想或者避我都唔會繼續!)錫下錫下,Lily 竟然伸條脷仔出黎!!!!! 我第一次唔係好識點做,我本能咁啜左佢脷仔幾下,之後用返我條脷仔回應佢,我好享受,希望都無令LILY 唔舒服。
錫多左陣,LILY 就幫我拎個0.02 出黎,開始吸啜我細佬,佢唔快唔慢,一上一下,一扭一擰,一深一淺咁吸住!好暖!好舒!好攰ge細佬都竟然乖乖咁起身!好爽,好想叫停,但又好想享受多陣,所以比LILY 繼續吹多陣,之後LILY 就騎上黎,慢慢上上下下,前前後後咁UN!我咀仔GE 享受都唔比細佬少,一直錫住LILY 溫軟ge 雙唇!我忍唔住好細聲咁係佢耳邊講,你第時唔做全套咁我點算?佢攬住我同我講淨係做你一個(當然事後諗返知道唔會),聽到個下細佬已經衝左上配合頂入去!頂多幾下,差唔多頂唔住,但又唔想出住,輕輕按住LILY 個PAT,示意要停一停,佢又好聽話,無坐爆我!之後攬實佢轉男上,繼續錫住,一下一下咁插落去,覺得LILY 越黎越多水,同埋越黎越緊,緊到好似夾住左我個頭仔咁!!!! 唔通係傳說中GE 收音肌肌肌⋯⋯ 一路諗緊GE 時候,連戰多日ge 細佬已經出白旗投降!!我就繼續攬住LILY 享受多一陣溫柔 最後錫多啖,佢就同我一齊去沖涼!之後比家用GE 時候為左鼓勵佢繼續有PART 3 我決定比多100,因為我覺得佢真係值!佢最後又拉住我手,咁我又點捨得唔錫多啖呢!而大家睇到POST ge 今日,LILY 廣告加返PART 3,不過定價都加到700! 出門口睇錶足足90分鐘!

後記:LILY 比我GE 感覺係好溫柔而唔係好淫個種,我好鐘意!但如果你要相頭,年紀或者對波好重要,可能未必岩!
P.S: 我帶GE 未必大家會有,強求無幸福!大家錫住LILY AR!!!!

評分

參與人數 6威望 +155 金錢 +748 實力 +150 信賴 +155 貢獻 +155 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
bloodwar + 5 + 24 + 5 + 5 + 5 精采文筆
choiwl + 15 + 50 + 10 + 15 + 15 用心發帖
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
flashgordan + 5 + 24 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Storm + 60 + 600 + 60 + 60 + 60

查看全部評分

回復

發表於 昨天 17:44 | 顯示全部樓層
師兄,可否pm 電話NO.
回復 支持 0 反對 1

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
師兄真的幸福
回復 支持 反對

Lily相頭算好得啦,我諗師兄你比較年輕啫。
回復 支持 反對

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
溝水水王 發表於 2018-7-13 08:08
Lily相頭算好得啦,我諗師兄你比較年輕啫。

都係,可能之前個日重見緊個靚女幼幼先轉唔切,後尾諗返其實唔錯
回復 支持 反對

師兄我又對車牌比較有興趣啊
之前聽講佢係假波
真心請教佢對波係唔係好硬嗰種波
回復 支持 反對

我覺得個90分鐘真係有幸福男人ge 感覺,所以比家用都鬆手d
回復 支持 反對

迷途小黑羊 發表於 2018-7-13 09:14
我覺得個90分鐘真係有幸福男人ge 感覺,所以比家用都鬆手d

之前報告都係中肯ge, 偏硬,如果唔係身型我比9分,但講佢超溫柔體貼,女朋友感覺都係真,個氣氛個feel 都好正 我新手未試過有
回復 支持 反對

$600 90min + Part 3...
抵到爛!!!
回復 支持 反對

反而想識下你講嗰個幼幼
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-7-13 09:43
反而想識下你講嗰個幼幼

幼幼走在啦,有興趣可以search 下,利群幼幼
回復 支持 反對

嬌小有車牌
回復 支持 反對

其實有時遇到個勁啱Feel嘅  其他一切都已經變得不重要了
回復 支持 反對

迷途小黑羊 發表於 2018-7-13 09:18
之前報告都係中肯ge, 偏硬,如果唔係身型我比9分,但講佢超溫柔體貼,女朋友感覺都係真,個氣氛個feel  ...

其實服務都是好重要如果她服務好
偏硬我也可以考慮下
回復 支持 反對

好精采的报告,楼上骨居然主动有大车,师兄肯定好靓仔,加分支持!
回復 支持 反對

Dddd 發表於 2018-7-13 13:03
其實服務都是好重要如果她服務好
偏硬我也可以考慮下

人冇完美  有heart嘅服務已值回票價
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-7-13 15:43
人冇完美  有heart嘅服務已值回票價

真心同意,有時樣靚真波不過無服務,都唔及一個相貌平平好服務,有mood  真係細佬都硬d,同埋lily 相頭都係唔錯嫁! 加價都值
回復 支持 反對

bloodwar 發表於 2018-7-13 15:43
好精采的报告,楼上骨居然主动有大车,师兄肯定好靓仔,加分支持!

小弟樣貌中下,可能lily 比我早約誠意打動
回復 支持 反對

迷途小黑羊 發表於 2018-7-13 16:15
小弟樣貌中下,可能lily 比我早約誠意打動

$700又按摩又大车又开大又有feel,直抵玩,要跟食了,但又怕自己样衰无得车
回復 支持 反對

迷途小黑羊 發表於 2018-7-13 16:13
真心同意,有時樣靚真波不過無服務,都唔及一個相貌平平好服務,有mood  真係細佬都硬d,同埋lily 相頭都 ...

已過了單純追求肉體快慰的階段   目前比較著重mood同feel多D
回復 支持 反對

bloodwar 發表於 2018-7-13 16:23
$700又按摩又大车又开大又有feel,直抵玩,要跟食了,但又怕自己样衰无得车
...

咁試下凹個紙袋(係個口個位剪個窿)或者熄燈可能都有機lol
回復 支持 反對