請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2572|回復: 6

[樓上骨報告] 玩雀仔之旅

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

名稱:霖霖
地區:銅鑼灣
地址:新四有
價錢:500
服務時間:90分鐘
新四網址:廣告有(唔識貼)
翻食指數:7/10
在下好耐都冇出報告喇,今日分享下
話說在下甚少過港島,琴日過去上公司training,嗰個導師蛇王早咗落堂,偷空有两三粒鐘,即刻拿拿聲約囡揼揼佢,先WhatsApp玲玲,两次都只讀不會。轉約霖霖,有位約實。
準時到樓下,問清楚位置,可上。
上到去已經開定門,但唔見人,有一把“入黎喇……”,心唸咩環境,在下(見識少)未遇咁嘅情況,好彩在下並非膽小之人,照入。一入去,背後有一團黑影走出黎閂門,個心當堂離一離,(好似係度講鬼故添)轉身一睇原來有個黑色吊帶裙嘅C9係度,咁都冇咁驚,仲要蘇胸半露,對波睇落幾好揸添。拿拿林自己過水出黎,估唔到霖霖會幫手抹身喎。跟手上豬肉枱,先黎踩踩佢,由小腿到膊頭,又由膊頭返腿。嗯…幾好幾分舒服。踩完再黎指掌按肩背,都幾好,夠力位準。…到依一刻霖霖先問做60定90,一於90喇。如是者按咗一輪腰背+PP就開始推油,先用指掌、掌後用前臂、踭由頸推到PP,都幾 舒服下,有問乜野位攰。到推腳果陣推左腳時R一輪PP抓一轉大脾根,右腳時又重覆一輪,幾過隱RPP有啲感覺但唔算十分好。
轉身,霖霖拉高張床比我坐起身,然後朗高我對毛毛大脾,講咗咁耐終於入正題喇·…·開始玩雀仔,我望佢玩我雀仔淬下袋,抓下根,摸下棍。手法溫柔多變,搞到我又軟又硬,又硬又軟,欲仙欲死又欲死欲仙,想射又唔射,唔射又好想射,來來回回幾次。
頂唔順,要求加速,我就揸住對好好揸既波,一輪沖鋒後狂射一空。
哇哇哇…一個形容“爽”
真係爽。
唔比分喇,總之下次過海一定返食。
中意揼嘅霖霖肯定合格有餘,中意玩雀仔嘅肯定满意,但要求後生靚女嘅就唔使有期望。
多謝各位師兄捧埸收看。補充一下:霖霖工作室係民居當中,比較細,地方不過不失,廁所干淨無壓味,1755入闸1931出闸,足鐘有餘。服務期間佢電話有好幾次信息聲,幾次電話響(震機聲),佢都冇望過一眼,值得一贊。在下中意靜靜享受揼骨,而佢整個過程都無半句廢話正合我意。

題外話有冇師兄知道點先可以將報告轉入USB新天地,我唔識搞。

評分

參與人數 6威望 +120 金錢 +306 實力 +120 信賴 +120 貢獻 +120 收起 理由
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
igotoplay123 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 用心發帖
choiwl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
GPX2015 + 25 + 100 + 25 + 25 + 25 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
霖霖係華豐時試過,睇樣完全估唔到佢係撚雀高手,仲係壇數幾高果隻,真係人不可以貌相。
回復 支持 反對

出黎玩,最緊要爽
回復 支持 反對

你所提及的玲玲是那一位?
回復 支持 反對

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
sm55699 發表於 2018-7-13 21:49
你所提及的玲玲是那一位?

港島電約,老牌骨手。
本想一試……
回復 支持 反對

樓主| 發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
choiwl 發表於 2018-7-13 14:20
霖霖係華豐時試過,睇樣完全估唔到佢係撚雀高手,仲係壇數幾高果隻,真係人不可以貌相。 ...

講真,如果係㩒鐘洗樓的話未必會入
所以佢哩喺門後面
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
出得黎玩度係要爽姊
回復 支持 反對