請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2726|回復: 28

[分享] 小心 某標明可無套環屌hg有病

某間hg有件標明可無套嘅,加錢可環屌,都黎咗好多次
睇相頭確實吸引

只不過
上一水佢早走咗,
當時其他壇有唔只一個師兄話中咗招。我都有個friend話中非淋。
而呢單都係大約兩三個禮拜前嘅事。

可能今水醫返好都唔定
不過玩hg玩到玩命,值唔值自己考慮。

評分

參與人數 2威望 +65 金錢 +60 實力 +65 信賴 +65 貢獻 +65 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
3881 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復

On9先玩到咁大
回復 支持 反對

出嚟玩, 點可以咁唔安全.....  
回復 支持 反對

傻既先會咁玩,仲要俾錢求中招,個腦除左精真係冇其他野。
回復 支持 反對

屌佢老味!有病仲突登玩無套害人,本身仲諗住約佢,不過我一定唔敢環屌
回復 支持 反對

回復 支持 反對

出黎玩第一個要做就係安全措施要做足!
回復 支持 反對

環吹都有機中招,可能比環屌機會少D
回復 支持 反對

玩要玩得安全,至可以長玩特玩,仲有唔好為一時之快瀨野,之後又出去害其她js
回復 支持 反對

6記果個?睇到都驚...cls
回復 支持 反對

通常見到黎啲囡囡會直接SKIP+黑名單
個AG標明仲好,提醒係做可"環保做"
如果佢無打出黎
我都有機會食黎條囡
囡相頭真係唔錯

回復 支持 反對

not even with condom with this kind of gals
回復 支持 反對

標明可環做已經唔敢去
回復 支持 反對

有套唔用就預左中招, 你睇以前D軍隊就知
回復 支持 反對

真的很危險啊。
突然之間我想到,為什麼她要環屌呢?
若說一個女生硬件太差,可能年紀超級老,沒有生意,所以接受環屌,這個說得通。
若說一個女生,想收明顯高的價錢,接受環屌,這個說得通。
若說一個女生,多多少少喜愛某一特定男生,所以容許他環屌,這個說得通。

但現在以上皆非,何解?

哪管這個女生有沒有性病也好,反正全港嫖娼也總是戴套,為何這個女生在沒甚原因的情況之下,反而要沒套?
我只想到一個原因:「因為她是故意的。」
越是有病,越是沒套,就是要把性病惹開來。

就算沒有病,根據一般的常規,也總要戴套。
為什麼現在的邏輯卻剛好相反,越是有病,反而越是沒套?
因為她是故意的。
回復 支持 反對

真的衰過吃人妖。
就算是人妖,他也會叫你戴套。
我也吃過人妖,兩條麻甩佬玩賓周之0麻,沒事的。

其實這個選擇題很簡單。你寧願兩條麻甩佬玩賓周,但沒有病,還是環屌一個有性病的女生呢?

已經很明顯吧。寧願被另外一個麻甩佬玩自己條賓周,也不要有性病。
回復 支持 反對

係收多啲錢架,環屌要加$700
嗰間公司唔只一個經常黎嘅女有呢個加錢選項

評分

參與人數 1威望 +13 實力 +13 信賴 +13 貢獻 +13 收起 理由
xpp3348 + 13 + 13 + 13 + 13 中肯報告

查看全部評分

回復 支持 反對

DESTINYDESTINY 發表於 2018-7-14 15:49

加$700,你個 friend 都幾豪,不過太勇。
回復 支持 反對

DESTINYDESTINY 發表於 2018-7-14 15:49

原來要加700元,想不到原來這間公司可提供這些服務,真係有好有唔好,好難講。
回復 支持 反對

xpp3348 發表於 2018-7-15 01:56
原來要加700元,想不到原來這間公司可提供這些服務,真係有好有唔好,好難講。 ...

但如果有人因此瀨野,遲早咪又係整臭自己公司個朵,雖然呢個世界有好多唔怕死既死士..............
回復 支持 反對