請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2262|回復: 31

[酒店賽後報告] HH kennis 可愛乖乖友善靚幼幼

關閉 [複製鏈接]
公司代號:HH
美少女編號:kennis
地區:MK
價錢:1100
服務時間:45min
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15771
翻食指數:可翻食
[size=1.00em]準時上房開門,眼前出現一個無撈味,帶點仙氣感覺既靚幼幼,細細粒,紮住孖辮,配件白色紅邊裙仔,有d仙劍奇俠傳入邊苗族姑娘既感覺,含羞地脫衣,望落雖然無乜波路,但完全走肥,身型均勻,之後去過水。
[size=1.00em]沖涼仔細,沐浴露涼涼地,幾過癮,但因為囡囡初做乜都唔識,唔識波推水蕭,無所謂,同靚女傾下計沖下涼就夠,之後囡囡幫手抹身,出到去,我聽到佢手機訊息聲,問佢上左鐘未,佢先醒起未報鐘,帶點傻氣幾可愛。
[size=1.00em]上床,就開始錫lin,一路向下錫,之後開始吹,囡囡雖然新手,但咀仔細細,出奇地舒服,間中仲會望住你舔添,之後就錫返上黎,車埋黎,得中車無貴脷車,反而有種女友深情輕吻既感覺,之後示意佢瞓低,到我食鮑服侍佢,清甜無異味,囡囡反應一流,之後上戰衣,因為有d緊,我軟左...,但囡囡無黑面,仍然保持笑容,我叫佢瞓低,攬住我車下就會硬,車左幾分鐘,囡囡feel到我硬就坐左上黎,入果下佢嗌左一聲,我問佢係咪痛,佢話唔係,雖然女上,但佢話唔係好識郁,咁等我黎郁,我溫柔地慢慢抽插,妹妹緊窄,聽到好多水聲,囡囡叫聲自然,非常投入,之後將佢反轉,男上進攻,佢主動抱起兩腿俾我抽插,佢個樣非常肉緊,抽插一輪之後完事,完美1Q,之後叫我休息下先,訓係床吹左陣水,完全無催鐘,係我見時間差唔多就話去沖涼,事後浴同樣仔細,洗到我好乾淨,之後抹身,俾家用,攬攬走人。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 12威望 +162 金錢 +714 實力 +166 信賴 +161 貢獻 +161 收起 理由
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
hqi + 5 + 15 + 5 + 5 + 5
o7day + 3 + 5 + 3 + 3 + 3 用心發帖
bluecarboy + 6 + 16 + 6 + 6 + 6 用心發帖
Watson + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 中肯報告
3881 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
baltan + 15 + 80 + 20 + 15 + 15 中肯報告
candence + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 用心發帖
Keroro88 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
咸濕教父 + 10 中肯報告
bloodwar + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 用心發帖
goodboy + 4 + 8 + 3 + 3 + 3 用心發帖

查看全部評分

回復

幾可愛 woo, 新囡你可以調教下佢
回復 支持 反對

睇落唔錯喔,
回復 支持 反對

正呀,搵日會會佢先
回復 支持 反對

好青春,好靓幼幼,好呀,加分了!
回復 支持 反對

CHING可唔可以PM HH W7?
回復 支持 反對

佢佢好好相頭
回復 支持 反對

我都想搵HH V7 呀師兄
我都想食佢。但搵極都搵唔到V7
回復 支持 反對

幼幼加新手, 值得玩玩
回復 支持 反對

囡囡樣貌甜美身材正!是也!
回復 支持 反對

幼幼好似好正
回復 支持 反對

Ondav80 發表於 2018-7-12 15:00
正呀,搵日會會佢先

因住排長龍呀。。。。
回復 支持 反對

咸濕教父 發表於 2018-7-12 16:51
我都想搵HH V7 呀師兄
我都想食佢。但搵極都搵唔到V7

第一次只能打電話約,約過之後A準會加你。
回復 支持 反對

呢條女好GFF,有時零願食良家婦女feel都好過風麈味好重的女
回復 支持 反對

看起来很不错,就感觉有点平不知道实际
回復 支持 反對

destinyjacob 發表於 2018-7-12 22:40
看起来很不错,就感觉有点平不知道实际

有吸手B波,唔係ipad
回復 支持 反對

佢都幾多正評
回復 支持 反對

可愛幼幼GFF  唔知又有幾多人沉
回復 支持 反對

相頭幾好
回復

清純幼幼跟隊
回復 支持 反對