請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1273|回復: 23

[酒店賽後報告] DK118 掉包疑雲

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
公司代號K
美少女編號:K118
地區:佐敦
價錢:1100
服務時間:
新四網址:
翻食指數:
見啲師兄大讚k118,咪諗住lunch上去會一會佢,約咗12:00.
準時到達打俾AG 等咗10分鐘度可以上樓,上到去開門,身才好正D cup以上長腿,相頭普通,濃妝,啡頭髮。見都ok咪入閘。入到去話自已沖咗身,叫我自已沖,自已除衫。吊。。啲服務咁差嘅,沖完上到床環保吹吹咗兩野就帶套開波,又唔肯女上,最後推爆佢派彩,之後又係自已沖身换衫俾家用走人。
我諗我係咪俾AG包,完全冇服務
相頭7/10
身才 9/10
服務 5/10

評分

參與人數 4威望 +73 金錢 +72 實力 +73 信賴 +73 貢獻 +73 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Watson + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 RIP
bloodwar + 3 + 12 + 3 + 3 + 3
Storm + 10 + 50 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
質素參差,個個都搵同一個,時間得咁多,又想做生意,就博下有冇師兄唔介意掉包照去馬,得既就賺多一份。

所以大家要齊心向掉包說不,唔係就助長佢去博
回復 支持 1 反對 0

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
有報告有相你都分唔倒就怪自己吧

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 實力 +50 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
candence + 10 + 10 + 50 + 10 + 10 有道理,有時dm自己攞嚟

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

應該係,佢黑色長髮,你果個係咪啡短?我原本佢都想塞個啡短比我
回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
啡髮,長到肩咁上下
回復 支持 反對

咁即係邊個??
回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
黑髮先係真k118
回復 支持 反對

552,553都係短髮
回復 支持 反對

真係好差,0服务,dm
回復 支持 反對

Ondav80 發表於 2018-7-12 14:06
啡髮,長到肩咁上下

肯肯定掉左,下次要企硬,接受等同助長掉包
回復 支持 反對

我都想搵118,但最近DK v7冇po佢,佢仲係唔係度?
回復 支持 反對

Tomwan 發表於 2018-7-12 16:42
我都想搵118,但最近DK v7冇po佢,佢仲係唔係度?

可能今日已經full booking, 聽日走
回復 支持 反對

DK間晤屎又黎一次,冇乜信心
回復 支持 反對

658965 發表於 2018-7-12 17:11
可能今日已經full booking, 聽日走

師兄有冇邊個好介紹
回復 支持 反對

Tomwan 發表於 2018-7-12 17:53
師兄有冇邊個好介紹

七日就換一轉,邊有咁多貨

我睇report 覺得 e40 同HH kennis應該唔錯,但自己冇試過,你可以睇下岩唔岩你
回復 支持 反對

以前D K真係甚少掉包。近來越來越多師兄話掉包,真係無晒信心。
回復 支持 反對

baltan 發表於 2018-7-12 20:38
以前D K真係甚少掉包。近來越來越多師兄話掉包,真係無晒信心。

重整左仲差左...
回復 支持 反對

間唔時都聽過DK掉包,但篤爆左佢又換返個岩既俾你。都唔知博乜,仲整臭埋個朵。
回復 支持 反對

DK都有時間會掉你包
回復 支持 反對

睇來Dk要檢點下了
回復 支持 反對

DK又玩掉包? 呢排都好似好多人俾掉 真係丟
回復 支持 反對