請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1820|回復: 12

[酒店賽後報告] DK 118 boss 級小惡魔

公司代號K
美少女編號:K118
地區:佐敦
價錢:1100
服務時間:
新四網址:

新手post,文法一舊舊,望笑納

睇完尋晚場波勁攰,但太多關於k118既好評,真人相又完全係我杯茶加上性格描述感覺係我鐘意果type女仔,終於小頭戰勝大頭,有左呢篇短文。

上房安排好一般,遲左廿分鐘先有得上樓,仲要係第個人,我即刻出返黎打比ag先安排返118比我。我都明白佢好full..但覺得時間安排好唔好其實好影響成個經歷既feel,覺得ag可能係恰我新手。

入房真人同廣告相唔太一樣,但我真心覺得再靚啲,而討論區啲相太識攞角度,塊臉影到好瘦,(補充,goodboy兄果張99%似我見到既真人,但真人瘦啲)其實係面有小小baby fat,不過整體感覺都係好正,以我咁偏好瘦既黎講算少少肥,有啲啲肚腩,但完全係接受範圍以內,最緊要係整體比例係有body shape,即曲線既。咁講,如果連果啲啲肥都冇波波一定冇咁軟綿綿加上我地傾計時佢表現出既性格,語氣,態度都好有小惡魔feel, 完全淪陷左。

三十分鐘全程基本係佢主導,同佢幾狂野,搞到我成個處男咁。原本只係比碰碰車,跟住試下試下變大車,慢慢變大大車,超級大大車,感覺佢係真係享受kiss 同做愛既人。錫左一陣佢提議沖涼,水入面有吹,技巧應該算普通,吹左唔係好耐就上床,攬住錫,真水,唔比指插,超軟波波同pp,超好手感。搞左陣佢話上套就上套,真係好濕下,有少少滑入去既感覺,男上,轉後推,推左冇幾下就出左,覺得對唔住佢,因為feel到佢真係享受緊。

缺點:嗯..唯一係感覺啲反應有兩三下有啲假,不過問題似係小弟令唔到佢舒服先要扮..........(一定係因為我太攰先會咁失敗,一定係)..............有冇師兄指導下..哭..

總結:性格好正,感覺做朋友應該好好玩同有義氣,同係醒目女黎

另外係我有啲奇怪,我覺得令到女女舒服(唔係扮)既心靈感受係仲正過自己出野。感覺佢係適合沙場老手同佢對攻,到我手上連我都覺得自己浪費,令我覺得自己有必要為左佢鍛練下<==你可以諗下我對佢評分有幾高,基本上我覺得係鐵達尼級(即會沉船既level)

最後比所有同係新手既人忠告,做功課同跟真.賽後報告,尤其係有真人相果啲,真係行少好多冤枉路

翻食指數:鐵達尼級

評分

參與人數 10威望 +163 金錢 +485 實力 +159 信賴 +162 貢獻 +165 收起 理由
Danz0124 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 中肯報告
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
htl + 9 + 45 + 11 + 9 + 11 用心發帖
咸濕教父 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
吊伯特 + 9 + 50 + 3 + 8 + 9
大雄 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
DESTINYDESTINY + 20 + 80 + 20 + 20 + 20
waddd + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
hiei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

你知行少好多冤枉路,
但你又會唔會加分鼓勵別人
寫得咁辛苦誰得益 ?
回復 支持 反對

Agent 一開始掉包?
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
反應有兩三下有啲假.水尾效應...
回復 支持 反對

師兄下次打轉飛機先上去, 認真
回復 支持 反對

會比人掉包 咁真係要小心d
回復 支持 反對

多謝分享
回復

K118佢堅正

評分

參與人數 1金錢 +10 收起 理由
658965 + 10 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層

師兄,都係睇左你報告先決定去

你有冇w7 佢,真係沉沉地
回復 支持 反對

係,另一個師兄硬食左
回復 支持 反對

waddd 發表於 2018-7-11 22:02
你知行少好多冤枉路,
但你又會唔會加分鼓勵別人
寫得咁辛苦誰得益 ?

你係咪小緊我定點lol...
係咪你都寫到report on k118我冇加到你分?小弟級數低,一日加到既分有限,唔好燥底lol
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
你甘样讲就毛意思,做戏都唔识做
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
好詳細既報告!
回復 支持 反對