請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 560|回復: 3

[樓上骨報告] 福樂菲菲,真的讓我想入飛飛

名稱:菲菲
地區:福樂
價錢:650
服務時間:90

差不多一個月後,終於有時間出下post
第一次約菲菲,入到房佢係度研究緊d燈既顏色,大家比下意見咁,幾好傾,幾nice

相頭:7.5/10 (三十幾,係我杯茶)
身材:8/10,瘦底黎講身材算唔錯,唔算細,最重要是夠挺)

Part1:  9
Part2: 8
回頭指數: 8

Part1
樓上骨既part1黎講,以我既經驗,菲菲絕對係名列前茅。
好有心按,穴位準,我做運動做到背同腳好攰,菲菲幫我踩背,真心正,按完真係鬆好多
之後推油,繼續認真推,一d都唔hea

part2
Rpp,R腹同腰,但我腹同腰有d痕
之後有抓龍筋,第一次試,感覺不錯,舒服既

菲菲話會有助性能力同持久力,希望真係得
其實全程都會間唔中hi到下細路,好正,已經硬到仆街,而我亦有抽下水摸下腿。
菲菲皮膚幾下,而且感覺有做下運動咁,d肉係緊實既,我好buy
之後加$100 bm
解甲,再用胸做bm,對胸我真心鐘意。

錫下我Lin,我當然都攻佢上路,冇抗拒
全程都好舒服,最後菲菲騎上黎,邊chok邊錫lin,真係忍唔住派左彩,射到佢成身係,好舒服。

佢仲話,嘩!咁多既,仲有既。哈哈

沖完再幫我按陣頭就完,帶住回味滿足既心情離開

評分

參與人數 3威望 +74 金錢 +130 實力 +74 信賴 +74 貢獻 +74 收起 理由
loveusb + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 中肯報告
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
騎上來? 有全套嗎
回復 支持 反對

樓主| 發表於 昨天 11:49 | 顯示全部樓層
csstudent2003 發表於 2018-7-13 16:57
騎上來? 有全套嗎

沒有的1111111111
回復 支持 反對

發表於 昨天 15:55 | 顯示全部樓層
手骨真係數一數二
回復 支持 反對