請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2103|回復: 38

[樓上骨報告] 初按福樂桐桐

名稱:福樂桐桐
地區:JDFL
價錢:500+100BM
服務時間:60
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=6739
翻食指數:7.5/10

小弟新手上路 第一次包膠

上兩星期第一次出去搵囡囡,同大家分享一下,請多多包含++分支持下

樣貌 : 7.5/10 廣告係長頭髮,去到變短髮有點失望,35+ 皮膚一般 都夠白
身材 : 8/10 望落靚胸, 起碼G-F CUP ,上粗下幼型 (第一次玩咁大波,感覺一般可能唔算好軟熟, 唔係咁岩自己口味)
服務:
part 1: 7.5/10
開始會問我邊到比較累,係好似冇力度亦冇特別加強按累果PART去按 , 奇怪係按完行左陣街都FEEL到成個人都舒服既冇咁累啦 ,有rpp 可能本人不太喜好,淨係feel到好癢 又唔似用手,似用工具去r

Part 2: 8/10

全解甲bm 一般 ,同RPP一樣 都係第一次試, 自己試過就算, 不太喜歡, 之後到落油HJ 幾剌激 , 最後揸下啜下波就完事 , 淨係咀左幾下...冇得考車牌,有點失望

環境 : 8/10
骨床 : 骨床加大床

總結:覺得出去玩都係一般般冇咩特別 原本覺得DM 之後又試過GIGI ,而家得閒又會回味返桐桐 比較次下又幾好 有閒錢又喜歡大波可以試下 , 因為有人幫你按摩又HJ 好過左青龍又MOUSE ,值得一試
PS. 為左可以作出公平既比較及評分,之後冒險試左金輪GIGI 所以先出包膠 請支持++ (唔試 何來比較及有真實評分)

評分

參與人數 2威望 +65 金錢 +100 實力 +65 信賴 +65 貢獻 +65 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

樓主| 發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
Honey 發表於 2018-7-12 00:01
你唔改都不是問題,因為桐桐在新四幾拾篇報告,記憶中冇一個話佢假波整容。

早排有個寫狗寫衰基隆街可可 ...

我真係冇講過假波 真係誤解黎,我只係講返我既認知出黎,只係冇我想像中咁軟熟 , 真係假我仲識分, 我都係揸過假波女女, 請大家見諒
引起大家誤會 ,我同大家不好意思
回復 支持 1 反對 0

你如何比較GiGi和桐桐?
回復 支持 反對

桐桐可是福樂紅人啊你意思她是假波??
我沒試過桐桐覺得好驚訝樣似整過??
回復 支持 反對

翻試過囡囡幾次,唔覺佢有整容,短髮可以一試~
回復 支持 反對

sm55699 發表於 2018-7-11 20:30
你如何比較GiGi和桐桐?

GiGi 老實服務型
桐桐 自主有個性 ,
各有賣點, 純粹我較喜歡後者 太隨和服務好我唔係咁慣我喜歡串串地 下次出GIGI既包膠
回復 支持 反對

Dhdz 發表於 2018-7-11 22:38
桐桐可是福樂紅人啊你意思她是假波??
我沒試過桐桐覺得好驚訝樣似整過?? ...

誤會了 會錯意 我唔係話假波 再3講清楚 只係我以為大波一般會好軟熟 ,未揸過D CUP 以上
回復 支持 反對

ericericchan 發表於 2018-7-11 22:48
翻試過囡囡幾次,唔覺佢有整容,短髮可以一試~

純包膠講返個人目測既觀感,咀似整過,其實微整好正常, 聲明:我完全不介紹
佢既短髮係曲型 ,我比較喜歡短髮係直, GOGOGO 值得再試 可能你會再次喜歡上
PS:有位CHING PM我 抱歉我等級太低覆唔到你
回復 支持 反對

Kivakiva 發表於 2018-7-11 23:16
誤會了 會錯意 我唔係話假波 再3講清楚 只係我以為大波一般會好軟熟 ,未揸過D CUP 以上 ...

師兄大波細波本來就應該是好軟熟好不好
第一次聽說大波是外軟內硬型
回復 支持 反對

Dhdz 發表於 2018-7-11 23:26
師兄大波細波本來就應該是好軟熟好不好
第一次聽說大波是外軟內硬型

我以前女女B CUP 外軟內面都係硬硬地   咁要返食多次揸清楚
回復 支持 反對

Kivakiva 發表於 2018-7-11 23:30
我以前女女B CUP 外軟內面都係硬硬地   咁要返食多次揸清楚

你一生就摸過3個波啊大哥
回復 支持 反對

Dhdz 發表於 2018-7-11 23:31
你一生就摸過3個波啊大哥

所以先要出黎玩啊大哥
回復 支持 反對

GiGi出名硬啊  桐桐我真沒試過本來桐桐是我下一個目標呢
回復 支持 反對

Dhdz 發表於 2018-7-11 23:33
Cici 出名硬啊  桐桐我真沒試過本來桐桐是我下一個目標呢

試下冇壞, 個個人要求都不同 ,你唔試過又何來比較(正如我都唔識波係有好多種), 可能試完覺得我包膠得唔好又失實呢
回復 支持 反對

Kivakiva 發表於 2018-7-11 23:36
試下冇壞, 個個人要求都不同 ,你唔試過又何來比較(正如我都唔識波係有好多種), 可能試完覺得我包膠得唔好 ...

樓主包膠真的寫得不好又失實,誤導讀者以為桐桐假波又整容。

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +80 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
timothy2014 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 絕對贊同,存心抺黑!

查看全部評分

回復 支持 反對

Honey 發表於 2018-7-11 23:52
樓主包膠真的寫得不好又失實,誤導讀者以為桐桐假波又整容。

第一次寫 請比次機會 轉頭改改佢
回復 支持 反對

中間有啲硬?係咪摸左胸骨
樣應該冇整過 如果有整果個醫生都幾失敗
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
桐桐真大波瘦底又有長腿,身材好好!
樣應該冇整過,大靚真波賣點夠做!
如果我吾係有心儀囡囡會定其返食!
回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
Kivakiva 發表於 2018-7-11 23:54
第一次寫 請比次機會 轉頭改改佢

你唔改都不是問題,因為桐桐在新四幾拾篇報告,記憶中冇一個話佢假波整容。

早排有個寫狗寫衰基隆街可可假波又硬,而去捧細細粒可可,結果冇人相信,寫狗唯有自我消失。
回復 支持 反對

其實你好柒 發表於 2018-7-11 23:59
中間有啲硬?係咪摸左胸骨
樣應該冇整過 如果有整果個醫生都幾失敗

睇黎我要返食 試清楚 今日配完新眼鏡
回復 支持 反對

單車男 發表於 2018-7-12 00:01
桐桐真大波瘦底又有長腿,身材好好!
樣應該冇整過,大靚真波賣點夠做!
如果我吾係有心儀囡囡會定其返食! ...

所以喜歡大波可以試下 (賣點)
回復 支持 反對