請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2707|回復: 28

[酒店賽後報告] H H Kennis 堅幼幼簡報

關閉 [複製鏈接]

公司代號:HH
美少女編號:Kennis
地區:MK
價錢:1100
服務時間:
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15771
翻食指數:第三度

呢個報告本來星期一應承囡囡出嘅,不過第二日一早北上工作兼探吓深圳嘅'好朋友',結果過左兩日先出

今年暑假到依家仍然冇乜幼幼來揾學費,幼幼控的我近來真係都幾灰。見到好耐無黎嘅Kennis重返香港,真係好似久旱逢甘露,即刻約。
囡囡成大半年無黎,身形無乜大變,係好似大波左小小(以佢咁瘦小身型,B波都己經幾好比例)。今次無著校服黎,著返普通衫黎。
因為都第三次番食,今次出簡報:(以下評語純屬個人喜好,不喜勿小)

相頭:唔算係好靚(各花入各眼啦),怕怕醜醜咁有D學生妹嘅感覺,無撈味。真人同廣告相八九成似。
身材:幼幼標準嘅瘦底走肥,有個天然吸手B波仔,無公仔,身輕可玩掛鼓。
服務:標準幼幼式嘅水準,待浴,吹工一般,可食鮑,配合度高,基本上任你舞都得。可能大半年無工作,非常緊窄,囡囡都相對幾敏感吓,請小心就住。

總結: 幼幼控必食。

附上囡囡近期真人自拍照同A準V7相各一張

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 10威望 +150 金錢 +640 實力 +149 信賴 +150 貢獻 +150 收起 理由
hqi + 5 + 15 + 5 + 5 + 5
goodboy + 4 + 10 + 3 + 4 + 4 我欣賞你
Watson + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Keroro88 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
owl + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 中肯報告
igotoplay123 + 5 + 20 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
hdd35x + 1 + 5 + 1 + 1 + 1 用心發帖
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
mondeauville + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20

查看全部評分

回復

嘩,看来师兄要求很高喎,我看相都觉得囡囡几靓下,可能我见得一仔大妈太多了
回復 支持 反對

bloodwar 發表於 2018-7-11 15:10
嘩,看来师兄要求很高喎,我看相都觉得囡囡几靓下,可能我见得一仔大妈太多了
...

師兄唔好去食靚幼幼  食咗驚你返唔到轉頭
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-7-11 15:35
師兄唔好去食靚幼幼  食咗驚你返唔到轉頭

肯定返唔到轉头,好似你食完a5和牛,你就食唔落大家乐个铁板餐,我都係食大家樂算了
回復 支持 反對

自拍同AGENT果張跟本係100% MATCH咁出,好放心,可以去約下先
回復 支持 反對

bloodwar 發表於 2018-7-11 15:56
肯定返唔到轉头,好似你食完a5和牛,你就食唔落大家乐个铁板餐,我都係食大家樂算了
...

間唔中都要食件好嘅慰勞下自己
回復 支持 反對

確實系幾young
回復 支持 反對

咁嘅質素都只係一般,師兄有冇更好介紹呀
回復 支持 反對

leon9233 發表於 2018-7-11 22:47
咁嘅質素都只係一般,師兄有冇更好介紹呀

又唔係唔靚,不過唔係S級個隻啫。

HH舊年個122就S級啦。
回復 支持 反對

真人相都幾幼下
回復 支持 反對

睇相都覺得正BUTCHING有無HH WECHAT定係你直接打上去
回復 支持 反對

leon75leon 發表於 2018-7-12 01:11
睇相都覺得正BUTCHING有無HH WECHAT定係你直接打上去

新客第一次要電話約,之後A準先會加你V7。
回復 支持 反對

好幼好索呀
回復 支持 反對

好似好正,想試下
回復 支持 反對

slim....with B boobs....not a problem....my favorite actually.
sorry so little marks added....i gave all i have today to you already
回復 支持 反對

邊張係自拍照?
回復 支持 反對

如果囡囡真係一般靚, 咁師兄的攝影一定係SS級
回復 支持 反對

囡囡樣貌清純又C文!是也!
回復 支持 反對

其實兩張都係自拍,第一張係A準V7 capture, 第二張係囡囡給我的。
回復 支持 反對

baltan 發表於 2018-7-12 19:47
其實兩張都係自拍,第一張係A準V7 capture, 第二張係囡囡給我的。

感覺上第一張有修圖,第二張較接近真人
回復 支持 反對