請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1016|回復: 31

[樓上骨報告] 不似預期,但又絕不DM,福樂Maggie

名稱:Maggie
地區:佐敦
地址:福樂7A6
價錢:800
服務時間:90分鐘
新四網址:無
翻食指數:8/10

福樂三巨之一,板上有好多報告,見好多師兄都話Maggie相頭好,作為相頭組組員,當然要去一探究竟。事先預約了囡囡,當日懷著非常期望的心情赴約。點知一打開門口,見到真人,應了那句金句 : 期望越大失望越大,現實同幻想有點兒落差,即時有輕微失望,不過既然一場來到,雖然不似預期,但話晒預約左,於是照入閘。(各花入各眼,可能囡囡相頭剛好唔係我鍾意的類型啦,其實囡囡相頭唔算差,只不過同我事前想像有多少出入而已)

Part 1 : 相頭不似預期,但DUP的質素卻遠勝預期!小弟唔係好受得力,反而覺得囡囡的力度恰到好處(囡囡有問我洗唔洗大力啲,我話唔洗),而且穴位精準,每一下按落去,那個位置就即時得到充分釋放,真係非常舒服。之後開始落油推,過程相當仔細,頸以下所有地方都照顧得到,尤其是按手,舒服的程度無法言喻。這一part對我來講已經值回票價。

Part 2 : 囡囡全解,先幫我RPP,不痕不癢非常舒適,之後停了一停,囡囡成個壓在我背上,雙峰貼著游走,觸感相當柔滑,幾下來回之後,囡囡示意轉身,終於望清囡囡,仔細一睇,發覺佢有少少似馬賽,C波,心口對上有個細小而精緻的圖案,望落少少見到有個小腩仔,身型唔肥,正常size。囡囡先用手幫我弟弟熱身,然後趴落我身上用對波un我心口,眼見囡囡直攻中路,我不敢怠慢,立刻雙手出擊,施展左右互搏,將佢對波牢牢控住,看似即將控制大局,豈料囡囡藏有後著,姿勢一變,轉攻下路。由於下路中門大開,猝不及防,被囡囡直搗黃龍,連番失手下,苦苦支撐左幾個回合,終於降旗投降。

總結 : 囡囡廣東話幾準,而且頗為健談,要破冰無乜難度。Part 1表現可圈可點,Part 2又同你有互動,唔似其他囡囡得個chock字,而相頭則各花入各眼,整體而言,紅得有道理。

P.S. 小弟帳號差少少就可晉級,希望大家幫幫忙,加一加分,感激不盡。

評分

參與人數 15威望 +200 金錢 +595 實力 +198 信賴 +199 貢獻 +207 收起 理由
Libogen + 15 + 40 + 15 + 15 + 15 用心發帖
jefflam628 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
單車男 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
RickHKB + 2 + 8 + 3 + 4 + 4 用心發帖
flat26d + 13 + 45 + 13 + 13 + 13 中肯報告
hdd35x + 2 + 8 + 2 + 2 + 2
yellowgreen229 + 7 + 30 + 4 + 4 + 7 我欣賞你
kwuntongusb + 10 + 54 + 10 + 10 + 15 咁俾心機寫咁長、抵加分
忘人 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Tonykam + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
ctaiman + 9 + 36 + 9 + 9 + 9 中肯報告
bloodwar + 7 + 24 + 7 + 7 + 7 精采文筆

查看全部評分

回復

师兄文筆唔错,加分支持,有空也来看看我的报告,互相加加分
回復 支持 反對

我第一眼都係覺得似馬賽
後來師兄們話都有啲張名雅
都同意,不過都係馬賽多少少
回復 支持 反對

相頭既野, 真係各花入各眼. 我都約左呢個禮拜, 希望mcot啦.
回復 支持 反對

bloodwar 發表於 2018-7-10 23:41
师兄文筆唔错,加分支持,有空也来看看我的报告,互相加加分

守望相助,你幫了我,我當然要幫返你啦,已加分
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-7-10 23:53
我第一眼都係覺得似馬賽
後來師兄們話都有啲張名雅
都同意,不過都係馬賽多少少 ...

無錯,我都係咁話

評分

參與人數 1威望 +3 金錢 +18 實力 +3 信賴 +3 貢獻 +3 收起 理由
soyatming + 3 + 18 + 3 + 3 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

ctaiman 發表於 2018-7-10 23:58
相頭既野, 真係各花入各眼. 我都約左呢個禮拜, 希望mcot啦.

師兄加油,希望囡囡合你眼緣啦
回復 支持 反對

相頭值'幾多分呀??師兄
回復 支持 反對

Part 2有互動紅人必備條件
回復 支持 反對

係降旗投降
回復 支持 反對

係降旗投降
回復 支持 反對

read the replies above....all the names mentioned are all pretty gals. can't be too bad.
回復 支持 反對

hdd35x 發表於 2018-7-11 08:27
read the replies above....all the names mentioned are all pretty gals. can't be too bad.

Don’t really like 張名雅 though
回復 支持 反對

soyatming 發表於 2018-7-11 08:58
Don’t really like 張名雅 though

not bad la....nose is not good though .......and her body is great !
回復 支持 反對

多謝 C Hing 真實分享
回復 支持 反對

人邊有十全十美呀:各花入各眼
回復 支持 反對

Maggie正體平價值好高,正如師兄所講值得红!
回復 支持 反對

有時真係希望愈大就失望愈大
回復 支持 反對

佛系Maggie 真係好好傾,cp值又高,師兄可能鍾意痴女主動型,咁機會就留返俾小弟翻食啦
回復 支持 反對

已改,多謝指教
回復 支持 反對