請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 794|回復: 6

[樓上骨報告] 銅鑼灣 -士多啤梨 又甜又多汁

名稱: 士多啤梨
地區: 銅鑼灣
地址: 電約
價錢: 598+100
服務時間: -
新四網址: 新冇
翻食指數: 10/10

‌士多啤梨遲左10分鐘,咁小弟就係樓下等佢ok先上去,樓下大閘有密碼,上到房好乾淨,都幾大空間企理,第一眼望埋去係普通樣,細細粒,三十頭姐姐(小弟183cm 28歲,所以一定係姐姐)姐姐係咁講遲左唔好意思就攬埋黎,小弟太怕羞,就除衫去沖涼喇,我沖完姐姐之後都去左沖身,之後上床唔係骨床,小弟唔係骨精,所以覺得按摩都幾舒服,我讚佢佢話因為佢有用心去按 姐姐有時會㩒下電話,不過唔會停晒手,RPP 好似觸電咁(小弟未試過),按左一個鐘左右就落油,姐姐話知我一陣要見客唔可以油淋淋,所以用按摩膏好唔好,好細心(加分),之後就出火喇,姐姐比我全解,小弟就開始亂摸喇,姐姐真係好滑好滑好滑,pp同波波都好軟好軟,摸落好舒服(不是巨乳,我唔識睇幾大) 姐姐就聲音導航,由於小弟都係有d緊張,完全硬唔到,姐姐就坐上黎係咁又錫又磨,姐姐話帶套幫我吹好唔好,吹左陣姐姐就除套繼續比心機錫我,佢真係好多好多水,我就愈來愈多手,之後竟然硬到不得了仲出埋,真係好有心機中途我讚佢近睇原來幾靚,佢冷笑左一聲 望一望鐘原來過左鐘,趕住見客就衝左去沖涼,出到黎姐姐只係包住毛巾問我飲唔飲檸檬茶,我先真正望到佢正面,佢有個好深既酒窩,細細粒仲有d劉芯悠feel,望多兩望佢又攬住我錫左我幾淡,好女朋友feel ,由於小弟太緊張搞到過晒鐘,比左100貼士話請姐姐食飯,佢一笑,個酒窩又出左黎,原來幾可愛 之後攬一攬就走lu,總結:士多啤梨細細粒有d女朋友feel ,不適合鐘意巨乳既爸打,按摩對我黎講幾好,地方私隱度高,舒服乾淨

評分

參與人數 3威望 +75 金錢 +140 實力 +75 信賴 +75 貢獻 +75 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Asdf1234 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

师兄183~28岁去溝女好过啦,唔好浪费自己青春
回復 支持 反對

bloodwar 發表於 2018-7-10 19:15

哈哈,其實係因為仲有4個鐘先見客,熱辣辣唔知去邊好,咁岩又好攰先一試(其實係唔想煩唔想困身先真,哈哈)
回復 支持 反對

絕對新手 發表於 2018-7-10 19:45
哈哈,其實係因為仲有4個鐘先見客,熱辣辣唔知去邊好,咁岩又好攰先一試(其實係唔想煩唔想困身先真,哈哈 ...

看来师兄又是一隻无脚的雀仔
回復 支持 反對

bloodwar 發表於 2018-7-10 19:15

認同師兄所言,但偶爾食下快餐無壞
回復 支持 反對

Good, 正想試呢個usb, 睇黎都唔錯
回復 支持 反對

可以一試::好似唔錯
回復 支持 反對