請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2369|回復: 40

[樓上骨報告] 不斷進步的小雪

名稱:福樂小雪
地區:佐敦
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=14423&type=樓上骨
小雪早排放完假就keep住聯絡,想搵日上去探佢,有師兄話佢瘦咗,我就上去驗吓身,原來塊面真係瘦咗小小,加上小小淡妝,清純美少婦,又有人妻味道,聲線甜美。上圍當然無走樣,穿上淺藍色背心吊帶工作服,有種迫爆的感覺。之後影相換了一件黑色…,小弟有幸再一飽眼福之餘,當然要分享比各位師兄,睇吓兩球世界波!

Part 1:比之前確係更有力,而且一樣好用心每寸位置咁按,由頭到腳,絕不會2、30分鐘就叫你轉身,總之按得好舒服,時間一定足,手法都比以前多,用踭力度剛好,手掌手指運用不錯,仍可繼續改善,係我自己心急想多小小時間留比Part2,所以表示差不多,可以進入下一Part。

Part 2:唔知幾時小雪已經解咗甲,感到2個肉球在小弟背脊游走,跟住又R吓我PP,都咪話唔過癮,然後又比佢深入敏感部位偷襲,如果再唔轉身真係骨床都頂爛。
轉身之後小雪話佢最近玩冰火又進步咗,咁我當然要挑戰一吓,因為我都曾經受過特訓,唔可以咁失禮麻!
結果當然大家都有驚喜,小雪技術果然厲害,冰火交溶一滴不漏,吸力強勁,經過幾個回合,我建議轉小小位置,我又可以就手多樣嘢玩,嘿嘿嘿…。最後當然都係不敵派彩,雖然小雪讚我耐力不錯,不過佢就更勝一籌。

雖然已經超晒時,臨走時都問佢下一個客幾時到,原來還有十幾分鐘,當然要求影張相,最後影咗好多,比佢揀一張比我寫報告益大家,希望收貨啦。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 15威望 +198 金錢 +803 實力 +202 信賴 +196 貢獻 +199 收起 理由
7july + 3 + 5 + 3 + 3 + 3
randommemory + 5 + 24 + 9 + 3 + 11
Porter + 10 + 40 + 10 + 10 + 10
bbgo + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
faifaifaiycf + 3 + 10 + 3 + 3 + 3
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
小西 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20
bloodwar + 5 + 18 + 5 + 5 + 5
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
Leslie.wong + 5 + 10 + 5 + 5 我欣賞你
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Joetsang + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖
tomhanks + 12 + 40 + 12 + 12 + 12 用心發帖

查看全部評分

回復

回帖獎勵 +2

感謝 appa ching 再會世界波五強小雪有相包膠
在外工作既小弟真係睇到慾/骨火焚身被遣返番回來之時定必再同小雪一聚, 以表支持

話時話耐唔耐都有其他 ching 出小雪包膠, 個個都話頂爛骨床咁滯.
我諗小雪要間中檢查下整番張骨床都幾頭痕

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
appa + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 0 反對 1

ovonel 發表於 2018-7-10 16:41
小雪波不小,請問是否中超

影相近鏡效果,實際真係唔小,你去驗證吓,我有限經驗覺得幾真。
回復 支持 1 反對 0

回帖獎勵 +2

歷仔 發表於 2018-7-9 23:56
原來可以影相的,等我下次又嘗試一下,多謝。

樓主有唔代表你有⋯⋯當然你可以嘗試一下,係一下好啦
回復 支持 1 反對 0

回帖獎勵 +2

插頭香,囡囡令到師兄可以寫兩次包膠,應該都唔簡單

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +10 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
appa + 5 + 18 + 10 + 5 + 5 有進步,值得再推。

查看全部評分

回復 支持 反對

插頭香,囡囡令到師兄可以寫兩次包膠,應該都唔簡單
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

囡囡身材真係 fit 爆,對燈照到過對面海都睇到......勁吸精!多謝師兄分享。
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

真係大到包都包唔晒
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

嘩嘩嘩 原來佢心口咁勁架
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

除咗part 2之外,小雪推前列線推得幾好的

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
appa + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 絕對贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

力求上進嘅精神加上秒速解甲巨峰游走,值得推介
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

幅相迫爆咗個MON
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

迫爆大暴乳。
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

嘩師兄講到咁 我要搵日上去試試啦
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

師兄福樂至愛頭五位,一定有小雪啦。

評分

appa + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

原來可以影相的,等我下次又嘗試一下,多謝。

評分

appa + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 絕對贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

唔睇唔知咁大包
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

大包得咁緊要 會唔會係中超架
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2

好正,看了相都想流鼻血,囡囡身材一流
回復 支持 反對

回帖獎勵 +2