請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3849|回復: 190

[樓上骨報告] 搵個大波妹同我抓下龍根, 為細佬止下痕 (福樂琪琪)

名稱: 琪琪
地區: 佐敦區
地址: 福樂大廈
價錢: 有好多套餐價錢, 總有個適合自己。
服務時間: 90mins
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=13086
翻食指數: 8.5分

大家好, 報告時間又來啦, 希望大家睇報告睇得開心! 人人食好野!

早2日細佬痕痕地, 於是我見有時間就約下琪琪幫我止下痕, 順便揼埋個靚骨。說時遲, 那時快, 我拎起個電話, 好快就同琪琪夾啱個時間, 約實左。

去到福樂, 勁多人囉!!! 見琪琪工作室喺3樓, 心急止痕嘅我唔等啦。就行樓梯直奔上3樓, 叮噹按鐘, 好快琪琪就開門, 屌, 點解佢可以keep住咁大對波, 隻腳又仲喺咁瘦呢?!? 會唔會對腳支撐唔到對重手大波架?!?
可能我不嬲都咸濕, 入到去已經忍唔住揸下先。琪琪當然無抗拒, 仲笑淫淫叫我快啲除衫, 一陣有排我玩咁話喎。我當然按本子辦事, 除衫除褲除鞋, 就同佢一齊入去沖啦。沖完就嗱嗱聲出返去上床, 準備等佢幫我止痕啦。

好快就開始Part.1啦, 佢先好熟練咁同我先試力開背, 無搵佢一段時間, 手勢, 力度同穴位都仍然keep得住水準, 唔會因為熟左而求其hea做。可能我唔只係第一次搵佢, 佢仲知我算受得力嘅人, 所以佢按到我真係幾啪啪聲! 我有個習慣, 或者好多人都係口咁, 按按下, 個身放鬆左, 就好容易瞓著Zzzz... 都唔知佢同我Part.1左幾耐, 就同我示意開始Part.2了。佢倒左啲香薰油落我背脊度就好努力咁同我推, 由於佢啲油我感覺唔係太油性, 好快就感覺到俾佢推到啲油慢慢滲入我皮膚內, 成個背脊都好舒服下! 跟手佢就幫我去推淋巴。然後佢再雙手重點推我前列腺, 再來個超級無敵抓龍根, 真係爽爽爽!!! 爽到我要咬實牙根!!! 完成呢啲之後, 琪琪就入去洗手, 真正止痕嘅環節到啦, Part.3開始, 佢先同我成身周圍R下, 掃下股, 攪到我細佬硬到不行了, 佢就幫我細佬戴返個套套先, 之後就咁就含左落去, 當我細佬好似條雪條咁含含吹吹, 深喉就更加係少不免啦! 真係Cool la la!!! 我相信佢嘅功力, 好多師兄都未必忍得到。到最後, 我當然同佢再親密啲啦。男上, 一邊插一邊搓住佢對大波, 同埋啜下佢, 真係一隻手都揸唔晒, 插到差唔多, 就同佢喺床邊玩狗仔式, 我雙手揸住對大奶, 我條腰就前後前後係咁頂下頂下佢大屎忽, 啪啪聲係咁插, 最後玩埋個女上俾佢騎下, 佢一邊騎仲一邊識得烏底個身同我整個巨峰洗面奶添, 就係咁, 我又再一次好滿足咁乜到爆晒出來完事啦。

琪琪總結係一個好順得人嘅囡囡, 搵佢應該係穩陣之選。
佢賣點主要有兩種: (1) 骨技。 (2) 巨峰大波。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

評分

參與人數 27威望 +245 金錢 +735 實力 +232 信賴 +243 貢獻 +245 收起 理由
s11687 + 5 + 15 + 5 + 9 + 9 用心發帖
hqi + 5 + 15 + 5 + 5 + 5
jojolee + 9 + 25 + 7 + 7 + 7 中肯報告
Dyyee + 9 + 40 + 9 + 11 + 9
Gonkong + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
doggy99 + 15 + 50 + 9 + 11 + 15 用心發帖
chi107 + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Polaaa111 + 5 + 24 + 5 + 5 + 5 中肯報告
Kakisairei + 15 + 50 + 10 + 15 + 15
mgfreedom + 1 + 4 + 1 + 1 + 1
zib1991 + 9 + 30 + 9 + 7 + 9 用心發帖
new7777 + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 中肯報告
fredc + 3 + 30 + 5 + 5 + 3 絕對贊同
douyubb987 + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
ctaiman + 9 + 30 + 9 + 9 + 9 用心發帖
lexusbb + 13 + 24 + 11 + 11 + 11
lyc118 + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 用心發帖
7july + 2 + 4 + 2 + 2 + 2
faifaifaiycf + 3 + 10 + 3 + 3 + 3
love33 + 5 用心發帖

查看全部評分

回復

一直想試下!!
回復 支持 反對

加分支持!
回復

大波人人愛
回復 支持 反對

大波人妻 人人都愛渣
回復 支持 反對

支持下先
回復

分已加! 我之前搵佢佢話自己修左身,唔知呢排點?
回復 支持 反對

囡囡都係我個搵食表內其中一個黎架!揼骨又揼好、又可以開大.....正。多謝師兄分享。
回復 支持 反對

大波波很好渣
回復 支持 反對

睇完師兄報告,又係時候揾她鬆一鬆
回復 支持 反對

未試過佢全套 得閒都去試下
回復 支持 反對

大波就係皇道
回復 支持 反對

又dup得又大波又砌得 難搵
回復 支持 反對

有洗臉奶玩 正 幾魚埋單?