請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 722|回復: 7

[樓上骨報告] 佐敦10樓替工dm記

名稱:費撚事問
地區:佐敦
地址:福樂好似係10樓出lift左面第二間寫住替工
價錢:5魚
服務時間:45分鐘都無
新四網址:無
翻食指數:0分(如果有負分一定係負100分)小弟話說今日鳩痕,放工去左五寶見無岩心水,本來諗住約玲玲,點知佢放假,咁無計啦。開門見囡囡細細粒相頭唔錯咁入閘。
part1:一定係唔撚識按 小弟我瘦底唔受力都覺得無力。算,我忍,點知話我太瘦要落油推先舒服叫我加多1魚推油。心諗算鳩數唔加。
part2:按左唔知有冇20分鍾就叫我轉身出火,心諗「咁撚快」,算,咁唯有轉身,打左都唔知有冇5分鍾就叫我出仲要無解甲,機都起唔到叫我出? 咁我問佢可以解甲?跟著同我講要加1魚。個下差d著火,好彩忍得住無爆。之後叫佢加1魚BM。仆佢個乖,BM左又係唔知有冇5分鍾就話做完啦。咁無計啦 出絕招 合埋眼諗下宇都宮d A片,最後都出到,之後佢洗完手後我立即9秒9衝去沖涼著衫放底5魚閃人。

臨走時佢摸左我幾下話幾靚仔抽幾下水先。我只好苦笑咁出門口。小弟玩左咁多次第一次Dm心情仲未平伏到。佢應該替幾日工,希望各位師兄唔好DM。人生第一次寫包膠,有錯請多多包容,如果有師兄想知我之前既無dm既包膠我再寫啦,thanks

評分

參與人數 4威望 +85 金錢 +160 實力 +85 信賴 +85 貢獻 +85 收起 理由
igotoplay123 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 精采文筆
luckyfan + 10 + 50 + 10 + 10 + 10 唯有下次食好D, 分數補償!
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

替工基本都是這樣啦
回復 支持 反對

想問,如何知囡囡係替工?是否所有替工的服務質素都係這樣呢?多謝師兄分享。
回復 支持 反對

褔樂開多左幾檔,真係dm機會大增
回復 支持 反對

Dhdz 發表於 2018-7-8 22:35
替工基本都是這樣啦

無諗過係咁,下次都係搵返各位師兄介紹個d
回復 支持 反對

onewong 發表於 2018-7-9 00:32
想問,如何知囡囡係替工?是否所有替工的服務質素都係這樣呢?多謝師兄分享。 ...

囡囡同我講佢係到替幾日,佢話多數周圍替工,只係係福樂替得多d,至於係唔係所有替工係咁就唔敢評論,因為小弟第一次walkin入閘
回復 支持 反對

loveusb 發表於 2018-7-9 11:50
褔樂開多左幾檔,真係dm機會大增

係,下次都係搵返d信譽良好
回復 支持 反對

師兄我真係服左你,閉目諗A片這招你都想得出
回復 支持 反對