請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2580|回復: 54

[分享] 八百里快馬加急,報妖熱線,人妖發現通報區

如果各位發現到哪裡有人妖,便在這裡通報吧。正所謂,我為人人,人人為我。

就算發現的資料重復了,我也認為沒所謂,反正人妖的資料就要更新。

由我先說一說現在的情況。

元朗利群 4 樓左巷原本是俄妹巷,但今期是人妖巷。
元朗安榮3B 巷是人妖巷,把他們集中起來,反而是好事,大家不中招便可以。
元朗元發樓9座4右1是人妖,之前3右兩條巷和4右1巷也是人妖巷。

發利的人妖是打散的。

建興我最近半年,已沒有再特別留言意他們的人妖,好像 11C 巷仍是人妖巷,有錯請指出,4A356 這三間也要小心。

評分

參與人數 7威望 +97 金錢 +508 實力 +97 信賴 +97 貢獻 +97 收起 理由
luckyfan + 20 + 100 + 20 + 20 + 20 用心發帖
love33 + 25 + 90 + 25 + 25 + 25
LeoH + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 我欣賞你
蟲師 銀子 + 2 + 4 + 2 + 2 + 2 收到!有妖氣!
acklts10 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
flashgordan + 5 + 24 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20 我欣賞你

查看全部評分

回復

luckyfan 發表於 2018-7-20 16:53
鴨兄!萬眾期待的報料熱線終於出來!第一時加分支持

以後看到人妖,緊記上來通報啊。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 SURE . . 一定

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

之前我被劏死牛,那個 Koi,現在仍在佐敦華豐 1D1,大家請小心。
回復 支持 反對

似乎鴨版幾鐘意外國風情,其實一般妖大部份係泰泰為主。我自己久晤久都食,不過就會食酒店泰。雖然性價比貴少少,一定晤係妖先。服務冇咁海鮮,而且地點係酒店房,企理又乾淨d,最重要係足最重要係足45分鐘。所以overall800晤算貴,鴨版可考慮下。
回復 支持 反對

Storm 發表於 2018-7-8 01:22
似乎鴨版幾鐘意外國風情,其實一般妖大部份係泰泰為主。我自己久晤久都食,不過就會食酒店泰。雖然性價比貴 ...

謝 S 版資料提供。
其實我想把這個帖永久置頂和列作精華,就好像其他的置頂精華帖一樣,不過又不知可不可以這樣做。因為我覺得,總要有一個帖是用來談人妖的。
回復 支持 反對

xpp3348 發表於 2018-7-8 01:33
謝 S 版資料提供。
其實我想把這個帖永久置頂和列作精華,就好像其他的置頂精華帖一樣,不過又不知可不可 ...

而家置頂既帖晤少有成十幾個,先睇睇反應比如個帖keep住有師兄報料回帖好似而家d置頂帖,或者咁會好d
回復 支持 反對

此版真係做福人群
我都好想知邊邊唔會撞到妖
師兄,我支持你
回復 支持 反對

師兄斬妖除魔好嘢
回復 支持 反對

贊成有人妖通報區呀

名山14A巷 好似都係妖巷?
小弟初出茅蘆 個時唔識野
99.99%不幸中過一次
(假波 + 囡囡全程冇出聲)
陰影太大
而家次次洗樓都會skip 左14A巷

上星期 發利洗樓
見到6樓轉右第一區有個囡囡(聲稱來自laos)幾正
就係因為有以上陰影, 唔敢入

有有師兄試過?
回復 支持 反對

"其實一般妖大部份係泰泰為主。我自己久晤久都食" 暴風板你咁寫  我剛剛一
回復 支持 反對

支持報妖熱線  是眾師兄之福
回復 支持 反對

xpp3348 發表於 2018-7-8 00:54
之前我被劏死牛,那個 Koi,現在仍在佐敦華豐 1D1,大家請小心。

其實同單位其他囡囡D相睇落都有D妖氣  都係避一避好D
回復 支持 反對

Storm 發表於 2018-7-8 05:09
而家置頂既帖晤少有成十幾個,先睇睇反應比如個帖keep住有師兄報料回帖好似而家d置頂帖,或者咁會好d ...

風版所言甚是,希望這裡大家一同建設,多些人互相提醒吧。
回復 支持 反對

eustancet 發表於 2018-7-8 07:13
此版真係做福人群
我都好想知邊邊唔會撞到妖
師兄,我支持你

大家緊記互相通報,以免踩地雷。
回復 支持 反對

Dddd 發表於 2018-7-8 10:18
師兄斬妖除魔好嘢

斬妖除魔,我是不遺餘力的。
回復 支持 反對

一家人 發表於 2018-7-8 10:57
贊成有人妖通報區呀

名山14A巷 好似都係妖巷?

想不到原來連名山也有妖氣,我開這個帖時,也想過,港島區那一邊,好像沒甚聽聞人妖,甚至連泰妹也好像沒有,但又好像沒有師兄報料,所以我也不知情,現在幸得師兄說一說,大家要小心。富士14A。

而至於發利,真的超危險,他們把人妖打散,而且不停調房,用盡千方百計去掩護那些人妖,很容易踩中地雷。
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-7-8 11:47
其實同單位其他囡囡D相睇落都有D妖氣  都係避一避好D

只要有 Koi 在場,真的要避一避。
我個人認為,一眾女生會口耳相傳,而變成一個教壞其他的。所以真的避一避為秒。
回復 支持 反對

比鴨版諗到呢個主題,好野,呢個要置頂
回復 支持 反對

支持此帖~~~~雖然小弟食開酒店泰,但而家要認人妖睇少眼都唔掂............
回復 支持 反對

xpp3348 發表於 2018-7-8 13:47
只要有 Koi 在場,真的要避一避。
我個人認為,一眾女生會口耳相傳,而變成一個教壞其他的。所以真的避一 ...

如果耳濡目染  ,真係要避得就避
回復 支持 反對

acklts10 發表於 2018-7-8 16:01
比鴨版諗到呢個主題,好野,呢個要置頂

這個主題其實我一早已想開,因為有部份會員想我開個人妖帖。但又遲疑不決,因為開了這個帖的話,又好像要由我負責。

而至於置頂,真的要靠各位共同建設了。
回復 支持 反對