請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3444|回復: 16

[樓上骨報告] 旺角白滑大波樓上骨美少婦

名稱: 紅紅
地區: 旺角
地址: 旺角
返食指數:7/10

呢排世界杯晚晚睇到四點幾,第二朝又一早起身返工,搞到個人無咩精神又累。上星期見完個客費事返公司,一於早少少收工,當然要去搵件樓上骨女,揼個骨順便出個火啦!係旺角太子果頭,見金輪好幾個骨女都搵過,於是又上去附近另一樓上骨集中性地五寶睇睇。
由於無咩特別指定心水,加上呢到晤多見有師兄報告,所以同之前一樣按左九樓行落去洗下樓。不過好多都反左牌,無反牌果D女又晤係小弟杯茶,行到落五樓見有間掛住請按鐘,開門係一個中女,不過相信玩開樓上骨都知預左晤會係後生啦!不過阿女雖然有D年紀,但係睇得出係個美少婦,女女相頭晤錯,問價揼骨包推油連手作四魚,於是立即入左喇!
阿女個子晤高,少少肉地但係有腰,而且有一對估計C至D級波,身形上絕對收貨有餘。入去佢叫我慢慢晤使急,房間晤算大不過算係企理乾淨。放低行裝先行自行沖身,阿女有幫手掛衫掛褲。

Part1力水晤錯按時有力,有用手踭按背,按時會問下邊到累D,全程有講有笑氣氛晤錯。
Part2按到咁上下開始落油,差晤多由頸到腳都照顧到,推時又有意無意咁掃下我袋低,呢Part我個人覺得最正。
Part3先用指尖掃背,然後又會rpp,之後轉身掃兩點,跟住落油再到細佬。女女冇自動解夾,不過伸手入內揸波冇問題,之後佢開始加快速度,又有埋聲音導航,冇幾耐好快順利升空!
簡單幫手清潔一下,事後都係自行去沖身,出黎著番衫褲放低四魚閃人。

評分

參與人數 7威望 +110 金錢 +280 實力 +116 信賴 +114 貢獻 +105 收起 理由
mmchan1026 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
thomastt + 5 + 40 + 11 + 9 用心發帖
letsexxoxo + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
Lycheepen + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
Kakisairei + 15 + 50 + 15 + 15 + 15
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告

查看全部評分

回復

師兄,想問 Part 3 囡囡係咪慢慢黎定係趕住收工快打旋風呀?多謝師兄分享。
回復 支持 反對

睇相好似大只D,真人如何?
回復 支持 反對

4魚這麼平連做?
回復 支持 反對

4魚有這樣的服務,真是超值
回復 支持 反對

part3是HJ,part2是什麼?
回復 支持 反對

还有这样的好服务真的不错
回復 支持 反對

多謝師兄好報告
回復 支持 反對

五寶係好多樓上骨,夜少少都仲有啲未走,我兩次十點後去都仲有幾個。
多謝師兄出冷門報告,減少我嘅DM機會。
回復 支持 反對

真係好耐冇5寶報告
回復 支持 反對

MK都係四魚,好過屋企煮
回復 支持 反對

五寶都幾多,不過年紀好似較大
有無師兄試過6樓霖霖?
舊4有廣告好似唔錯
回復 支持 反對

多謝報告
回復

多謝師兄好報告
回復 支持 反對

前天試完,完全跌錢,正pk 寫手

評分

參與人數 2威望 +15 金錢 +75 實力 +9 收起 理由
thomastt + 5 + 35 + 9 請問有咩唔同?完全相反?
peter001a + 10 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
最中意俾人掃袋底 個感覺好鬼正
回復 支持 反對

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
五寶都唔少恐龍級
Ching食到好野真好運
回復 支持 反對