請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 932|回復: 10

[分享] 元朗走地

今日有事走咗去元朗,順便行一圈,上去利群遊咗輪,唔係咁啱心水,值得一提4f左手邊巷妖氣沖天,請各位師兄小心。

落番樓下已係6點幾,去到前面街市,見到5、6個走地,其中一個著粉紅色衫、黑色裙,望落廿幾至三十左右,樣貌唔錯,比起要1000蚊一次既p圖hg,就我個人認為呢個囡囡更有酒店質素,小弟嘗試向佢打眼色,不過佢同另一個姊妹都淨係同我對望咗下,冇反應,
可能見我後生怕放蛇,諗住兜一圈再試一次,結果畀個阿叔扭下頭就帶走上樓..........

冇雞運唯有返歸,不過我都係第一次見到元朗有個咁試正既走地,對上一次玩後生走地已係好耐之前既事...........
anyway,覺得今水走地唔錯,除咗呢個仲有1,2個都可以食用,有興趣師兄可以去睇下。

p.s.第一次發帖,由於小弟試唔到,服務方面真係講唔出,如果師兄有機會試到,不妨可以分享下。

評分

參與人數 3威望 +33 金錢 +30 實力 +31 信賴 +33 貢獻 +31 收起 理由
playplayj + 5 + 24 + 3 + 5 + 3 絕對贊同
xpp3348 + 27 + 27 + 27 + 27 用心發帖
蟲師 銀子 + 1 + 6 + 1 + 1 + 1 收到晒!

查看全部評分

回復

元朗都妖  真係變咗妖獸都市  Calling鴨版
回復 支持 反對

安榮2/F有間開左門既泰妹幾靚女
著白色衫 笑容甜美
早2日見到的唔知走左未
回復 支持 反對

確實是一個幾好的資料提供。想不到元朗的走地也有年青的。另外,利群 4/F 左邊,原本是俄妹巷,現在確實是人妖巷,有幾個人妖。
回復 支持 反對

flashgordan 發表於 2018-7-4 23:11
元朗都妖  真係變咗妖獸都市  Calling鴨版

噢!不好意思,原來你找我,這麼遲才回覆你。
元朗當然有人妖。
元9座3樓和4樓原本也有人妖的,而且房號不定,但最近3樓就變成沒有妖,不過請小心,下一刻可能又變回有妖,沒有定向的。
元5座2右A,粗眉大眼豎手指不答話,小心。
安榮原本在2C 巷有人妖的,但現在集中在 3B巷,反而更好,只要人所共知的話,大家便不會中伏,其實便沒所謂。
利群 4樓左1巷,原本是俄妹巷,現在變成人妖巷,明顯的一條人妖巷,我覺得反而沒所謂。

評分

參與人數 1威望 +2 金錢 +8 實力 +2 信賴 +2 貢獻 +2 收起 理由
蟲師 銀子 + 2 + 8 + 2 + 2 + 2 收到~!支持玩朗搵食!

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主所指既街市 係咪大橋街市果邊??
回復 支持 反對

知多一點點 發表於 2018-7-7 16:28
樓主所指既街市 係咪大橋街市果邊??

個街市咩名唔清楚,佢係就近小巴總站同埋郵局既。
回復 支持 反對

知了知了。謝謝c 兄分享
回復 支持 反對

師兄下次直接比劃手勢試下? 按法例唔可以主動誘導發生不正當關係 所以你做主動女女應該會放心D
當然遇正Madam放蛇就...
回復 支持 反對

gavinsze 發表於 2018-7-8 01:26
師兄下次直接比劃手勢試下? 按法例唔可以主動誘導發生不正當關係 所以你做主動女女應該會放心D
當然遇正Mad ...

係架.....始終唔好咁張揚,而且個到行人超多又密集
回復 支持 反對

發表於 昨天 10:08 | 顯示全部樓層
元朗的確好多女女,不過我出反KL都要差不多1.5 hrs.....Thx C兄推薦
回復 支持 反對