請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2487|回復: 14

[酒店賽後報告] HH Jennifer 激贊

關閉 [複製鏈接]
公司代號: HH
美少女編號: Jennifer
地區: MK
價錢: 1100
服務時間: 45min
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15670
翻食指數: 100000/10

睇到咁多ching出post贊個女女,我都忍唔住手,即刻約試下女女。

可能因為女女太忙,要等10分鐘先上到去,但係完全5緊要,因為好嘢真係值得等。

上房,見到女女細細粒,雖然5係話好靚,但係都幾Q~

因為5習慣人地幫我除衫,佢想幫我個陣我都話自己來就得。沖涼好仔細,前前後後沖的好乾淨,沖住涼大車,最重要係無敵深喉水蕉!爽!

抹身上床即刻再來大車。吹lin,吹袋毫不含糊,好有技術。見女女吹工咁強,試探問下女女可否口爆,竟然可以!即刻AV式旋轉吹簫,一路吹一路望住我,爽已經形容5到。口爆完之後坐係到休息,唸住起身,點知即刻含住熱水來個事後蕭!爽到叫出來!

之後就沖涼,吹水,俾家用~

全程女女笑容好,服務好,態度認真,係值得翻食再翻食之選!下次女女來一定要玩雙鐘!

評分

參與人數 7威望 +152 金錢 +346 實力 +149 信賴 +136 貢獻 +154 收起 理由
baltan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 中肯報告
456711 + 7 + 30 + 9 + 9 + 9
mondeauville + 15 + 50 + 10 + 10 + 15 絕對贊同
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
pencil30 + 20 + 20 + 20 + 7 + 20 我欣賞你
ohohohoh + 30 + 96 + 30 + 30 + 30 用心發帖
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告

查看全部評分

回復

仲可以口爆。。真係冇得輸
回復 支持 反對

so many good reports and comments for this lady....need to plan for a visit
回復 支持 反對

小弟試過兩次D字頭和N字頭agent都被掉包所以冇信心再試。
回復 支持 反對

沖涼好仔細
回復 支持 反對

Oh very nice!
回復 支持 反對

呢期JENNIFER好紅咁
回復 支持 反對

真人和照片一样吗?照片一般再是p的估计就不好了
回復 支持 反對

有口爆基本冇得輸,唔岩玩, 口爆完走人
回復 支持 反對

仲可以口爆。。真係冇得輸