請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4121|回復: 28

[酒店賽後報告] HH Jennifer 推得推薦的囡囡

關閉 [複製鏈接]
公司代號: HH
價錢: 1100
新四網址:
翻食指數: 10/10

先講樣,同ad相八成似,樣靚細細粒又好笑容

全程廣東話交流零破冰

待浴細心有車有水簫

上床先黎個環吹,雙手好唔得閒咁摸著囡囡白滑嘅全身同一雙有著淺粉乳頭嘅吸手波。期間指插囡囡下面好濕好緊

吹到咁上下再黎個69,小毛粉嫩鮮鮑好好食

正式埋牙先黎女上,囡囡仲話要姦左我。望住佢賣力嘅騎功真係好正,再轉男上,期間囡囡愈嗌愈大聲,笑住話驚被隔離房聽到要嗌細聲啲。最後囡囡叫話從後入佢,點知中伏……實在太好砌,忍唔住好快就派彩。囡囡叫我係床到休息一陣,估唔到之後仲有個事後水蕭,簡直係一流服務態度。

沖涼期間大家係度研究指插與G點,佢仲講左……聽完但又真係唔會介意,哈哈

總括黎講第一次揾HH十分滿意嘅一Q

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 9威望 +158 金錢 +629 實力 +153 信賴 +158 貢獻 +158 收起 理由
SoYeon + 10 + 15 + 10 + 10 + 10 中肯報告
chi107 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 我欣賞你
Storm + 20 + 200 + 20 + 20 + 20
pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
bluecarboy + 8 + 24 + 8 + 8 + 8 用心發帖
456711 + 15 + 30 + 15 + 15 + 15
mondeauville + 50 絕對贊同
baltan + 15 + 50 + 10 + 15 + 15 絕對贊同

查看全部評分

回復

睇到心癢癢tim..., thx brother reported
回復 支持 反對

thanks brother. nice post
回復 支持 反對

師兄最後一段好屌引,佢重講左咩呢?真係好想知,可能就係攻陷囡囡既秘密。
回復 支持 反對

呢個post要後入啦
回復 支持 反對

條囡巧得掂
回復 支持 反對

有無HH v7
回復

女女都好咸濕下 一日一post 正
回復 支持 反對

呢期真係佢最紅
回復 支持 反對

尋日先返食雙鐘瘋狂地玩都癲,之後佢仲有師兄包夜,青春真係好。
回復 支持 反對

45min or an hour ?
回復 支持 反對

SoYeon 發表於 2018-6-14 08:59
尋日先返食雙鐘瘋狂地玩都癲,之後佢仲有師兄包夜,青春真係好。

我也計劃雙鐘決一死戰
回復 支持 反對

Peterpen99 發表於 2018-6-14 09:11
我也計劃雙鐘決一死戰

雙鐘不停抽插先能夠滿足到囡囡需要
回復 支持 反對

very  nice gal thx ching so much for sharing
回復 支持 反對

有車有蕭 very good
回復 支持 反對

睇左咁多師兄post都好想去,可否有師兄給我HH的v7? Jennifier真的太正,好想去試下
回復 支持 反對

SoYeon 發表於 2018-6-14 10:19
雙鐘不停抽插先能夠滿足到囡囡需要

呢個囡囡真係超大食,雙鐘都玩到虚脱咁。
我約左聽日再戰。
回復 支持 反對

noble90 發表於 2018-6-14 17:38
睇左咁多師兄post都好想去,可否有師兄給我HH的v7? Jennifier真的太正,好想去試下 ...

打電話約啦,家吓V7只俾舊客用。
提提你,明日最後召集。
回復 支持 反對

師兄請問有冇車牌
回復 支持 反對

太好砌
回復