請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2242|回復: 49

福樂我最喜愛的樓上骨

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

排名不分先後,純粹玩吓,未能入選請勿介意。大家投自己所愛,又可以估吓小弟所愛。
估到小弟最喜愛邊5位技師的頭5位師兄會加爆分。

多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 122 人參與投票

距結束還有: 5 天4 小時14 分鐘

您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +136 實力 +30 信賴 +30 貢獻 +30 收起 理由
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
wanna_kiss + 10 + 80 + 10 + 10 + 10 會變做大家喜愛USB
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層

回帖獎勵 +2

居然冇你至愛 GiGi 份。
下次話俾佢知,你屎啦!
回復

回帖獎勵 +2

以前7樓既candy 吾知大家有冇印象 正到不得了
回復

回帖獎勵 +2

cvbv123 發表於 2018-6-13 21:44
以前7樓既candy 吾知大家有冇印象 正到不得了

有幸試過一次, 個BODY一流, 但服務唔算TOP
所以我揀左桐桐!!
回復

揾佢哋兩個做3P。
回復

回帖獎勵 +2

appa 師兄,典解冇Gi Gi 份??????
回復

回帖獎勵 +2

我只愛Judy心穎BB一個

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +10 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Galaxy69 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

回復

回帖獎勵 +2

竟然無瑤瑤
回復

無言的侵侵侵 發表於 2018-6-13 21:54
有幸試過一次, 個BODY一流, 但服務唔算TOP
所以我揀左桐桐!!

侵侵兄,而家係估樓主喜愛喎。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +36 實力 +10 信賴 +10 貢獻 +10 收起 理由
appa + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 我寫唔清楚,改返。

查看全部評分

回復

回帖獎勵 +2

我差啲以為玩緊「福樂世界杯」

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
appa + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 全部都好波

查看全部評分

回復

回帖獎勵 +2

全部都高汁水準,有一半未試過。
回復

回帖獎勵 +2

Gigi 最近過左去,福樂真係好熱鬧
回復

回帖獎勵 +2

福樂三巨頭必然大熱
回復

回帖獎勵 +2

表白 post...XD

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +10 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Galaxy69 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 hahaXp

查看全部評分

回復

回帖獎勵 +2

其實5個太少!
回復

回帖獎勵 +2

喵⋯

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +18 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
appa + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 估到你啦!

查看全部評分

回復

回帖獎勵 +2

有好多個都未試過。
回復

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
Honey 發表於 2018-6-13 21:32
居然冇你至愛 GiGi 份。
下次話俾佢知,你屎啦!

咁先至好玩,難度高啲。
回復