請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3112|回復: 10

[樓上骨報告] 琪琪咁正咁野火,唔使諗,行動最實際!

名稱:琪琪穴位推拿
地區:JD
地址:FL
價錢:900
服務時間:90
新四網址:http://www.new141.com/ch/girl.ph ... 3%E4%B8%8A%E9%AA%A8
翻食指數:8一開門女女就記得我;跟手來個擁抱,之後又大車起來。琪琪,細粒走肥,開朗玩得,強勁招呼,殷勤又用心。
同靚女吹吹水!佢細心的為我搽上沐浴露,冇見佢成個月,樣子依然可愛!驕小走肥,三十六的胸脯,加上主動嘅攬攬錫錫,開開心心洗一個澡。
老實說琪琪 Part One 按的還不錯,撻落床先按背,指力強勁唔係摸,由頭按落腳再按番上頭,舒服到訓著甘滯添,林尾加兩腳踩背。
我欣嘗住佢嬌人雙峰,一隻手肯定揸唔哂。玩完波仔,試下掘井,無反抗,仲好投入添,攪到佢水長流。女女反身慢慢地由頸,胸膛,腹部至小弟小啜,仿似唔想停下來,琪琪突然開口又閉嘴;狂唇舌小男,琪琪已令小男充滿電源,我又唔想咁快就糟蹋此情此景,所以唔好講咁多,開波啦。
琪琪幫我戴上,我上來慢慢地搖動享受。係上面吉左幾十下佢有幾下好細既呻吟聲,小男肉棒填滿琪琪洞穴,佢個樣又真係好慾仙慾死咁,兩人前後搖動,用力的抽送。我倆享受著最美的一刻。

評分

參與人數 5威望 +113 金錢 +78 實力 +103 信賴 +98 貢獻 +108 收起 理由
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
chi107 + 15 + 20 + 5 + 10 + 10 用心發帖
pencil30 + 30 + 20 + 30 + 20 + 30 我欣賞你
Kakisairei + 11 + 30 + 11 + 11 + 11
igotoplay123 + 2 + 8 + 2 + 2 + 2 精采文筆

查看全部評分

回復

師兄文筆精彩,小弟一邊睇報告一邊彷如身歷其境,下令小小弟扯半旗致敬
回復 支持 反對

照上文下理,唔通琪琪多左一個選項可提供?
回復 支持 反對

我都要上去試下
回復 支持 反對

好多師兄都讚,睇黎要試試佢
回復 支持 反對

回復 支持 反對

西西西 發表於 2018-6-17 23:01
想試下可以pm嗎?

已有link
回復 支持 反對

環保再打車???
回復 支持 反對

睇完個佈吿搞到好想即刻去搵囡囡佢出下火!正........
回復 支持 反對

除非師兄係1米8以上...驕小都唔係用黎形容佢wor...當然佢身材真係好好, 服務都係唔差既. CP值係ok既.
回復 支持 反對

回復 支持 反對