請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5844|回復: 30

[樓上骨報告] 發利Carrie 絕無冷場好服務

名稱:Carrie
地區:TST
地址:202G
價錢:800 + 200 + 水果見面禮
服務時間:90mins 有多
新四網址:有,請師兄自己搵啦
翻食指數:高

之前一晚收到博士課程取錄通知書,開心到彈起,但小弟又要轉工又要讀書,之後就更加冇時間出黎玩了,所以決定要賀一賀佢。
反正夜晚約了福樂6樓某相熟妹妹同一位師兄一齊「三人行」……去打邊爐食飯 (唔好亂諗野),所以中午當然要安排其他活動。

小弟第一次搵usb就係發利,近我舊工作地點,偷跳極方便。但之後又沉了船,又多惡姐姐同人妖,真係唔敢去洗樓。見Carrie報告都一段時間,最後今日先去馬。

差不多到預約時間半小時前被通知因為之前位師兄遲佐少少,所以就要我都遲15分鐘開波,冇問題我時間多的是。囡囡十分有交帶,抵讚。見係咁,我擔心囡囡要追返啲booking時間所以冇休息,就決定買啲水果上去做見面禮。買完剛好入閘。

嗱,唔好怪我咁講,小弟34。睇咁多報告都習慣佐聽師兄報囡囡年齡真係唔可以咁認真幻想,以免到時開門失望。雖然我係booking佐就必入,同唔會露出失望表情出黎。所以以下所講既真係小弟主觀既「中肯」報告,係佢fans就唔好睇落去喇。

一開門,老實唔似賈曉晨,但真係細面,瓜子面型靚姐姐。眼唔算大,假眼睫毛增加電眼效果方便part2 使用
算幾高下,無之前報告講既咁矮小,莫非之前報告既師兄係巨人族?
好瘦下,身型靚到不得了。白色超短褲同雙腿互相輝映,有得玩腳既話應該會夾死好多人下,可惜我唔好哩味。上身灰色小背心,目測B波仔,自信胸。邊個開門囡囡唔係? 但襯返身型同面型真實而完美比例。小弟覺得比其他sell「明星樣」既紅人更有紅既說服力同更耐看。

沖涼,囡囡預先較定水怕你盪傷,指示有無味沐浴露。沖完沖要主動幫手抹身。等等……身為福樂Judy fans既我真係忍唔住以為自己去佐Judy房。不停推佢唔駛幫,男人老狗一個自己照顧自己,一向唔鍾意做大爺,叫Carrie幫我俾心機啲按就得,做返份內事。

Part 1: Carrie係會一黎就落油按既,事先有同佢講我怕多油都怕背部皮膚敏感,佢即時拎佐隻防敏感既油俾我用,真係唔加佢分唔得。全程傾計傾感情野,運動生活。小弟一向作風都「假斯文」「假君子」從來唔會手多多……係part1。就咁小弟終於正正常常完到個part1, 之前試親啲新囡總會發生「奇遇」。

Part 2: 囡囡會係企埋一邊換衫,我當然就光明正大咁偷睇
有睇我報告都知我極難出,之前就已經同Carrie報定案。上身赤條條波推,我硬都冇硬(Sorry),佢錫(咬)我lin,又係硬都冇硬(Sorry)
搞到佢中間都灰灰地,佢話有師兄俾佢推兩下就出佐,有人俾佢電兩打chok下就出,問我點先搞得我掂。俾佐tips佢,俾我「服務」返佢轉頭(絕非全套),之後就搵到感覺,俾佢對手打佐出黎。佢話我太勁玩到佢頭暈。係佢勁就真,事實小弟已經試過福樂三巨頭,冇邊個第一次見面就打得我出。佢聽到之後好開心咁Yeah佐出黎,真係幾搞笑。

見佢去清潔完,我原本想幫佢夾返之前師兄遲既15分鐘,我快手沖完涼搞掂就走人,等囡囡可以調節返啲小休時間。點知佢話唔捨得我走,要幫我按多陣。結果足鐘之餘仲要加埋時,俾低1000家用,再黎個有史以來最真心既Goodbye hug! 小弟就覺得非常值得。
短期內希望翻食

評分

參與人數 16威望 +233 金錢 +645 實力 +226 信賴 +231 貢獻 +231 收起 理由
Leslie.wong + 2 + 5 + 2 + 2 + 2 中肯報告
單車男 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15
456711 + 4 + 30 + 2 + 2 + 2
lawlaw448 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 中肯報告
flat26d + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
timothy2014 + 20 + 80 + 20 + 20 + 20 我欣賞你,好學不倦!
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
luckyfan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 用心發帖
ctaiman + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
Libogen + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖
kwuntongusb + 15 + 54 + 15 + 15 + 15 真係值得賀一賀師兄
KK2 + 5 + 30 + 5 + 5 + 5 用心發帖
小Fei機 + 7 + 80 + 7 + 7 + 7 我欣賞你
Honey + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 用心發帖
bearcat + 15 + 50 + 10 + 15 + 15 我欣賞你

查看全部評分

回復

Galaxy69 發表於 2018-6-14 21:04
據我所知佢10-Apr-2018先進駐發利,巴打你肯定你100%冇記錯或認錯?

師兄, 多謝你的見義勇為!

我嘅意見係...
雖然呢位囡囡我就未試過, 但都洗樓見過一面, 都算係靚女.
從新四廣告上, 我都得知佢係4月左右喺2樓開工,
但佢係咪新做, 以前無喺5樓做過, 我個人覺得又似乎未必, 所以我覺得勿在意囡囡以前有無做過呢行, 無乜意思的!

不過我最討厭嘅係...
有啲口痕友, 成日亂講囡囡會做喺廣告上沒有的服務內容, 喺度認屎認屁, 以為自己好叻, 但又唔理會咁做係會影響到人地, 呢啲野我知道之後就會出手處理啦!

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +134 實力 +40 信賴 +40 貢獻 +40 收起 理由
kwuntongusb + 10 + 36 + 10 + 10 + 10 欣賞筆版認真執法
twoontop + 5 + 18 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Tonykam + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 叩謝筆版發言
Galaxy69 + 10 + 20 + 10 + 10 + 10 絕對贊同

查看全部評分

回復 支持 2 反對 0

其實我好想去揾賈曉晨,但個大厦入口太揚,有小小心理關口
回復 支持 0 反對 1

timothy2014 發表於 2018-6-15 07:15
我欣賞C HING你,好學不倦!

小弟都係跟咁多位師父學下野,由三月中首次出黎玩到現在見識過太多「稀奇古怪」事……所以都已經淡出佐哩個圈子。係今次心癮起而且Carrie實在太好服務所以才出報告,為囡囡為師兄報導下。

師兄唔好欣賞我喇,小弟只係塵世中一件迷途小書童。欣賞Carrie 或其他囡囡啦
回復 支持 1 反對 0

CTK 發表於 2018-6-14 14:13
佢以前係五樓反而唔算好旺

呢位仁兄, 雖然本網站有言論自由, 但請你留意自己的回帖內容。
就我所知, 這位囡囡沒有你所講的服務, 有時囡囡廣告上沒有寫的服務係無嘅, 就係無!

你知唔知你隨便亂講一句說話, 對其他人影響有幾大?
請你自重, 亦希望你學識尊重別人 (無論囡囡定係本站師兄)

其實你都唔只一次亂咁講野, 被人禁言了!
希望唔好被我再發現你又亂來, 否則禁言就唔係一段短時間, 係永久了, 謝謝你的合作!

Tonykam 發表於 2018-6-14 22:38
各位師兄大佬,小弟既見解係有又如何無又甚麼大不了,每位囡囡下海都各有原因。服務範圍亦有所更變,日日唔 ...

你唔需要唸咁多 你寫左個報告 分享左你既感受已經足夠
有人覺得技師一定要同佢講真話係佢地自己既事

似乎係你亂講野, 令到出報告師兄咁煩喎, 希望你都檢討一下自己一路以來的言論!  發表於 2018-6-15 02:21

評分

參與人數 1威望 +15 金錢 +60 實力 +15 信賴 +15 貢獻 +15 收起 理由
Ghostzapper + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 我欣賞你

查看全部評分

各位師兄大佬,小弟既見解係有又如何無又甚麼大不了,每位囡囡下海都各有原因。服務範圍亦有所更變,日日唔同個個客都唔同,有幾出奇? 但必需要專重囡囡當下既決定。如有師兄持著同某囡囡過去所發生既服務內容為「攞彩」「認叻」……er…有咩叻好認哩? 無論幾熟,我地同囡囡只係「過客」,同囡囡所發生既只會係你自己既回憶,但囡囡只會當成一次交易。

如果師兄們堅持要分辨邊位囡囡有全套, 幾時有,幾時冇。咁請版主幫我del 個報告。可以扣返我既分。我可以為囡囡既只可以係咁。

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +12 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
twoontop + 5 + 12 + 5 + 5 + 5 我欣賞你

查看全部評分

之前我已經發現左一位人士話另外一位冇全套既妹妹有做全套,當中來龍去脈我亦由妹妹口中全盤得知,唔好要我拆下台階。我同Carrie姊妹好熟,打個電話就問到!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +72 實力 +20 信賴 +20 貢獻 +20 收起 理由
twoontop + 5 + 12 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
Tonykam + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 見義勇為

查看全部評分

多謝分享!

身型靚到不得了,白色超短褲同雙腿互相輝映........我會因爲你呢兩句而去會一會靚女的
回復 支持 反對

多謝報告。服務真的好,試了之後定期翻食中。
回復 支持 反對

小Fei機 發表於 2018-6-13 17:19
多謝分享!

身型靚到不得了,白色超短褲同雙腿互相輝映........我會因爲你呢兩句而去會一會靚女的 ...

謝師兄,小弟報告只會講我見到既事實,我見囡囡房入面都有3 4套戰衣,希望師兄入閘見到佢著既合你口味。
回復 支持 反對

Primemisaki 發表於 2018-6-13 18:30
多謝報告。服務真的好,試了之後定期翻食中。

係呀,囡囡都讚我「服務」好,叫我短期約多佢幾次
回復 支持 反對

Tonykam 發表於 2018-6-13 19:27
係呀,囡囡都讚我「服務」好,叫我短期約多佢幾次

Tony 兄可否簡介有乜 “服務” 可以令囡囡讚好。
回復 支持 反對

阿師兄, 請你自己留意返你啲回帖內容。  發表於 2018-6-15 02:02
回復 支持 反對

我都好鍾意服務人個喎,呢個啱曬我
回復 支持 反對

互相服務,互相抽水,互動找到感覺
回復 支持 反對

各位師兄,小弟再三提醒,我所指既「服務」並非全套,只係互相有限度抽下水搵下感覺,絕對錫住囡囡黎玩。其他師兄有既我唔會羨慕,希望各師兄都唔好逼囡囡做任何佢非自願既服務。

評分

參與人數 1威望 +5 金錢 +10 實力 +5 信賴 +5 貢獻 +5 收起 理由
Galaxy69 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你,謠言止於智者

查看全部評分

回復 支持 反對

所言甚是。只有互相尊重之下先可以令雙方得到最大既滿足。始終樓上骨有特別動心既感覺,要全套週圍其他大把選擇。
回復 支持 反對

Primemisaki 發表於 2018-6-14 16:44
所言甚是。只有互相尊重之下先可以令雙方得到最大既滿足。始終樓上骨有特別動心既感覺,要全套週圍其他大把 ...

有全套又要有得揼既,我會去Spa
當然因為我冇各位師兄咁靚仔啦
回復 支持 反對

twoontop 發表於 2018-6-14 18:40
其實我好想去揾賈曉晨,但個大厦入口太揚,有小小心理關口

心動不如行動,發利又唔似係福樂近大街,又唔似深水埗樓下有紅色光管。有咩叫太揚? 同Carrie 2樓之嘛,一個箭步上樓梯二樓氣都唔駛回拑埋鐘,跟住就一個身材好到不得了既靚女為師兄細心照顧wo. 咁諗咩心理關口都過到。
回復 支持 反對

CTK 發表於 2018-6-14 14:13

據我所知佢10-Apr-2018先進駐發利,巴打你肯定你100%冇記錯或認錯?
回復 支持 反對

Galaxy69 發表於 2018-6-14 21:04

Yup
回復 支持 反對

謠言止於智者

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復 支持 反對