請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2411|回復: 24

[酒店賽後報告] HH 美少女戰士 Isabella

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

公司代號: HH
美少女編號: HH Isabella
地區: 旺角
價錢: 1100
服務時間: 45分鐘
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15671
翻食指數: 8
本身星期一已經約左Isabella, 但係小新師兄話狀態唔好,叫我約Jennifer 或等多一日先約, Jennifer又要等到夜晚黑,  咁好啦,  等多一日啦, 睇相真係無敵美少女, 見到真人都係差唔多, 係塊面無咁尖, 個妝又係少女粧, 岩晒我口味, 女女D 波, 淺啡lin, 小毛, 套胸圍底褲, 圖案好得意, 真係少女先會著個種, 洗身過水細心, 上床又係個D野, 吹功一般, 下面緊窄, 自動轉pose , 佢需然無咩講, 但動作眼神真係好得, 做完佢訓係度個種含情陌陌咁望住你真係唔捨得走, 最後AG打黎話夠鐘先知玩左咁耐,

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 7威望 +145 金錢 +540 實力 +145 信賴 +145 貢獻 +145 收起 理由
dicky141 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 中肯報告
pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
xpp3348 + 60 + 200 + 60 + 60 + 60 用心發帖
zeta_zeta + 10 + 100 + 10 + 10 + 10 用心發帖
baltan + 15 + 50 + 15 + 15 + 15 絕對贊同
456711 + 10 + 60 + 10 + 10 + 10
Jojo_fans + 25 + 100 + 25 + 25 + 25 我欣賞你

查看全部評分

回復

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
師兄 呢個幾多歲左右

本來我都約星期一上午 但原來未到
呢個一路等緊師兄講
終於有師兄講 分已加

回復 支持 反對

識自動轉POSE 真係好少有
回復 支持 反對

呢個個樣真是好靚,有冇得車啊,師兄?
回復 支持 反對

very nice gal thx ching so much for sharing
回復 支持 反對

發表於 6 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
顏值很高喎!好想一試,thx ching report anyway
回復 支持 反對

女女個樣真係好青春
回復 支持 反對

囡囡星期一到步好似係水土不服所以無開工。我都係星期二食左。係幾重GFF囡囡,真係好窄,小車,車車吓上到中車。

尋日都重係有D D病病地樣。重慶人,愛食辣。
回復 支持 反對

好得啊-個樣
回復 支持 反對

fcuking cute man!!!
回復 支持 反對

呢隻長髮囡囡好殺食,真係好合眼緣,見同場另外兩位都咁火熱,都係搵時間約下呢位試試先
回復 支持 反對

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
好難得見到咁靚
回復 支持 反對

清純鄰家少女
回復 支持 反對

呢個agent好似專sell幼幼
回復 支持 反對

女神級面孔,正到爆
回復 支持 反對

月野兔?
回復

she looks great, any real photo from u?
回復 支持 反對

其實囡囡身材有冇36D?
回復 支持 反對

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
下面緊窄
回復

發表於 前天 23:19 | 顯示全部樓層
青春美少女
回復 支持 反對