請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2223|回復: 18

[酒店賽後報告] GS715 長腳蟹

關閉 [複製鏈接]
公司代號: GS
美少女編號: 715
地區: 佐敦
價錢: 1000
服務時間:
新四網址: http://www.new141.com/ch/girl.php?id=15675
翻食指數: 7/10

小弟第一次出POST,寫得唔好多多包涵
今日天陰陰,無乜心機做野,諗住洗樓又唔係好睇得岩,見依排唔少師兄出PO寫其他公司,諗住都去試下
上到新4,見到GS D女唔錯,又記得有幾個PO都話對辦既,咁就去馬啦
小弟個人無乜特別要求,最緊要好波,又見到ching話飛哥介紹既實唔差,咁就由佢幫我揸主意
飛哥話 715好波,咁就信哂佢,即刻約時間

上到房,女女匿左係門後面,行入兩步睇個全相先
真心唔錯,個樣同相有80-90%似,隔住件蕾絲內衣都FEEL到個對波有幾胸湧
最緊要,飛哥真係無幫佢改錯外號,四肢都好修長,小弟唔係特別好腳,都覺得女女隻腳又長摸落又滑,腳控既ching真心值得一試

放低d隨身物品,女女叫我去沖涼先,本身諗住快快手沖完同女女係床上慢慢玩
點知佢入黎待浴,講真待浴唔係咩特別野,其他公司既都會,只係 715真係認認真真咁幫你洗就唔同講法,絕不馬虎
用手搓完細佬、用對巨乳再搓、再轉身用股溝上下磨擦,態度認真
你以為就咁完?NO!再黎多個水中蕭,一下深入喉嚨,即刻唔爭氣舒服到嗌左出黎

上到床上,女女就趴係我身上面,用條脷lam勻我成身,又打圈又錫又啜,一大享受!
慢慢就將個頭移動到我細佬上面,由袋底lam到上根部再一口含住
口技一流,女女手同口既配合充分顯示係口技方面落過苦功
我一手㩒住女女個頭,一手搓住對巨乳,去到依下我已經覺得物超所值
btw 飛哥話女女36D,絕對無誇大,小弟隻手唔算細但係揸都揸唔哂

唯一美中不足,就係吹完上套女女要用KY
首先女上一下成條入哂,舒服到叫出黎
女女下面唔係處女咁緊,亦都唔會話特別鬆,個人覺得都還可以
女上既時候就見到究虎點解叫長腳蟹,女女 M字腳咁騎係我上面,仲可以用對波夾住我個頭,即刻起勢咁啜佢粒lin
女女仲要將個頭靠埋黎你耳邊細細聲咁呻吟,諗返起都扯扯地

之後轉男上,女女一訓低,正正式式係倒奶,個對水一樣既波向外倒,我即刻用雙手接實,女女捉住我隻手示意我用力D去揸佢
一輪大車,起勢咁係女女身上前後郁動,啪啪啪既聲音係咁響
再轉狗仔後入,一手揸波一手攬住條腰係咁推,打左個冷震就將千軍萬馬放低哂

值得一提的是,715係我見過的絕對屬於有品味既女性
上圍比佢大既試過、妹妹比佢緊既大有人在、呻吟比佢更吸引既都有
而佢一定係一位有品味既女性,從佢枱頭既 Versace香水、洗手盤上既YSL粉餅、垃圾桶內的日本Mask甚至是她散落地上的便服
都同緊我講,依個女女,有性格、有品味
最後一句,值得一戰

評分

參與人數 8威望 +140 金錢 +370 實力 +120 信賴 +130 貢獻 +140 收起 理由
dicky141 + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 我欣賞你
christopher5891 + 20 + 20 + 20 + 20 中肯報告
stevexwong + 5 + 10 + 5 + 5 + 5 用心發帖
mondeauville + 15 + 50 + 10 + 15 + 15 中肯報告
xpp3348 + 55 + 55 + 55 + 55 中肯報告
baltan + 15 + 50 + 5 + 15 中肯報告
Storm + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
candence + 15 + 150 + 15 + 15 + 15 用心發帖

查看全部評分

回復

係客面前搽KY好似有點那個,其他野ok就得啦
回復 支持 反對

thanks for this gd report
回復 支持 反對

女女d物質一流 質素都唔會差得去邊
回復 支持 反對

搽KY其實有咩問題
回復 支持 反對

有D囡囡會係沖完涼果陣偷偷搽定。食鮑果陣食到生果味。。。。
回復 支持 反對

how much time you had ?
回復 支持 反對

好多都系ky,邊有咁多水
回復 支持 反對

師兄大戰咁耐真係時刻都要把握節奏, 一唔小心出左就真係898
回復 支持 反對

thanks for this gd report
回復 支持 反對

翻食指數: 7/10???
CHING請問邊度扣分?
回復 支持 反對

Ky都好正常
回復 支持 反對

係面前KY有少少無引
回復 支持 反對

我都覺得ky偷偷搽就好
面前搽d feel真係會冇咁d
回復 支持 反對

女上個波夾到頭似係腰長多過腳長喎
回復 支持 反對

唔駛用KY啦,直接搞濕最好
回復 支持 反對

睇完報告似係師兄做大爺FELL,冇玩69?玩到佢出水咪唔駛用KY囉。
回復 支持 反對

值得一戰之長腳蟹
回復 支持 反對

舒服到叫出黎
回復 支持 反對